Ruotsalainen mies pidätettiin, koska hänen epäillään työskennellyt baarissa Karonissa

Karon –

Ruotsalainen mies pidätettiin, kun hänet löydettiin väitetysti työskentelevän baarissa Karonissa.

Karonin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (6th) kello 5 he ja Phuket Immigration pidättivät epäillyn, jonka nimi oli vain MR. STEN, 00, Ruotsin kansalainen. Hänet pidätettiin baarissa Tai Na Roadilla Karonissa.

Pidätys johtuu siitä, että Phuket Immigration iskee laittomasti työskenteleviä ulkomaalaisia ​​Phuketissa. Ruotsalaisen miehen epäillään suosittelevan juomia asiakkaille baarista.

Hän ei pystynyt estämään laillista työlupaa ja hänet vietiin Karonin poliisiasemalle syytteeseen luvattomasta työstä.

Phuket Express lisää, että on tärkeää huomata, että ulkomaalaiset eivät saa työlupia ja viisumeita työskennelläkseen katukauppiaina kauppojen edessä.

Phuketin poliisi on äskettäin iskenyt laittomasti työskenteleviä ulkomaalaisia ​​virustapauksen jälkeen, jossa sveitsiläinen ulkomaalainen potkaisi thaimaalaista lääkäriä. Katso muut aiheeseen liittyvät tarinat alla olevista linkeistä:

Phuketin maahanmuuttovirasto ilmoitti, että he ovat virallisesti peruuttaneet viisumin sveitsiläiseltä ulkomaalaiselta Phuketissa viruksen väitetyn potkimistapahtuman keskellä.

Thanakorn Wangboonkongchana, Yhdistyneiden Kansakuntien varajohtaja, paljasti julkisesti vieraillessaan Phuketissa viime viikolla tarkastaakseen ja kerätäkseen tietoja väitetystä ulkomaisista mafiaryhmistä alueella.

Kaksi väitettyä venäläistä prostituoitua pidätettiin Patongissa pistoleikkauksen jälkeen.

Kolme venäläistä pidätettiin ajoneuvovuokraamossa Cherng Talayssa työluparikosten vuoksi.

Romanialainen mies pidätettiin Patongissa, kun hänet löydettiin väitetysti myymästä matkapaketteja.

Phuketin oleskelun ylittymiseen liittyvä tapaus: Australialainen mies pidätettiin, kun hän oli paennut sairaalasta.

Venäläinen mies pidätettiin väitetystä työskentelystä rahanvaihtopisteessä Thalangissa.

Venäläinen mies pidätettiin, kun hänet löydettiin väitetysti työskentelevän kannabisliikkeestä Kathussa.

Kazakstanin nainen pidätettiin Mai Khaon osa-alueella, kun hänen epäillään olevan laiton taksinkuljettaja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.