Kazakstanin nainen pidätettiin Thalangissa, koska hänen epäillään olleen laiton taksinkuljettaja

Thalang –

Kazakstanin nainen pidätettiin Mai Khaon osa-alueella, kun hänen epäillään olevan laiton taksinkuljettaja.

Tha Chatchain poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (6th) kello 6 he ja Phuketin maahanmuuttoviranomaiset pidättivät naisen, joka oli vain rouva YEKATERINA, Kazakstanin kansalainen, taloyhtiön edessä Mai Khaon osa-alueella.

Tapaus sai alkunsa siitä, että Tha Chatchai -poliisi löysi venäjänkielisen verkkosivuston, joka mainostaa Phuketin matkailua kuljetuspalveluineen. Poliisi otti heihin yhteyttä ja pyysi kuljetusta heidän noutamiseksi asunnosta. Kazakstanin laiton taksinkuljettaja ilmestyi sitten ennen pidätettyä.

Hänet vietiin Tha Chatchain poliisiasemalle, jossa häntä syytetään luvattomasta työstä (taksinkuljettaja). Phuket Express huomauttaa, että työluvat ja viisumit eivät ole saatavilla taksinkuljettajina toimiville ulkomaalaisille.

Phuketin poliisi on äskettäin iskenyt laittomasti työskenteleviä ulkomaalaisia ​​viruksen leviämisen jälkeen, jossa sveitsiläinen ulkomaalainen potkaisi thaimaalaista lääkäriä. Katso muut aiheeseen liittyvät tarinat alla olevista linkeistä:

Phuketin maahanmuuttovirasto ilmoitti, että he ovat virallisesti peruuttaneet viisumin sveitsiläiseltä ulkomaalaiselta Phuketissa viruksen väitetyn potkimistapahtuman keskellä.

Thanakorn Wangboonkongchana, Yhdistyneiden Kansakuntien varajohtaja, paljasti julkisesti vieraillessaan Phuketissa viime viikolla tarkastaakseen ja kerätäkseen tietoja väitetystä ulkomaisista mafiaryhmistä alueella.

Kaksi väitettyä venäläistä prostituoitua pidätettiin Patongissa pistoleikkauksen jälkeen.

Kolme venäläistä pidätettiin ajoneuvovuokraamossa Cherng Talayssa työluparikosten vuoksi.

Romanialainen mies pidätettiin Patongissa, kun hänet löydettiin väitetysti myymästä matkapaketteja.

Phuketin oleskelun ylittymiseen liittyvä tapaus: Australialainen mies pidätettiin, kun hän oli paennut sairaalasta.

Venäläinen mies pidätettiin väitetystä työskentelystä rahanvaihtopisteessä Thalangissa.

Ruotsalainen mies pidätettiin, kun hänet löydettiin väitetysti työskentelevän baarissa Karonissa.

Venäläinen mies pidätettiin, kun hänet löydettiin väitetysti työskentelevän kannabisliikkeestä Kathussa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.