Amerikkalainen nainen pidätettiin Pha Nganin saarella, koska hänen väitetään pitäneen lastentarhaa ilman laillista lupaa

Surat Thani -

Amerikkalainen nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hänen väitettiin pitäneen lastentarhaa ilman laillista lupaa Pha Nganin saarella Surat Thanissa.

Surat Thanin maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille, että he tarkastivat aiemmin tällä viikolla Phan Nganin saarella sijaitsevan lastentarhan. Päiväkodista löydettiin noin 20 XNUMX-XNUMX-vuotiasta lasta. Kaksi israelilaista naista ja ukrainalainen nainen löydettiin lastenvahtina ja neljä Myanmarin kansalaista taloudenhoitajana.

Rouva JENNIFER, 40, Yhdysvaltain kansalainen, esiteltiin omistajana. Hän ei pystynyt esittämään lastentarhan lakiasiakirjoja. Kaikki osalliset vietiin Koh Pha Nganin poliisiasemalle.

Amerikkalaista naista syytetään ulkomaalaisuudesta, joka pitää lastentarhaa ilman laillista lupaa. Kahta israelilaista ja ukrainalaista naista syytetään luvattomasta työstä.

Kahta myanmarin taloudenhoitajaa syytetään oleskelun ylittämisestä ja luvattomasta työstä. Yhtä myanmarin talonhoitajaa syytetään laittomasta maahantulosta ja luvattomasta työstä. Viimeistä Myanmarin taloudenhoitajaa syytetään ulkomaalaisuudesta, jolla on laillinen työlupa mutta joka työskentelee laittomalle ja väärälle työnantajalle luvan mukaisesti.

Poliisi on salannut lastentarhan nimen meneillään olevan tutkinnan vuoksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.