PÄIVITYS: Sveitsin ulkomaalainen Phuketissa, joka on osallisena viraaliseen väitettyyn potkutapaukseen, on peruutettu

Phuket -

Phuketin maahanmuuttovirasto ilmoitti, että he ovat virallisesti peruuttaneet viisumin sveitsiläiseltä ulkomaalaiselta Phuketissa viruksen väitetyn potkimistapahtuman keskellä.

Aiemmat tarinamme:

Ulkomaalaisen miehen ja hänen thaimaalaisen vaimonsa väitettiin potkineen lääkäriä ja hänen kimppuunsa sanallisesti lähellä huvilaa rannalla Pa Klokissa.

Video tapahtumasta on katsottavissa täältä. Se sisältää ankaraa kieltä, joka voi loukata herkkiä katsojia.

Sveitsiläinen ulkomaalainen ja hänen thaimaalainen vaimonsa ovat pyytäneet anteeksi thaimaalaislääkäriltä ja thaimaalaisille viruksen aiheuttamaa potkutapausta, mutta sveitsiläinen mies väittää edelleen liukastuneensa eikä potku ollut tahallinen.

Sveitsiläinen ulkomaalainen on saanut syytteen ruumiin ja mielen vahingoittamisesta, kun hänen väitetään potkineen naislääkäriä lähellä vuokrahuvilaan Thalangissa.

Valokuvat kuvaavat viruksen leviämistä maa-alueelle Phuket Beachillä, jossa ihmisiä nähdään istumassa portailla, joista on tullut kiistan keskipiste.

Yli 500 paikallista asukasta kokoontui Ya Mu Beachille Phuketissa osoittamaan mieltään Sveitsin kansalaista, herra Davidia vastaan, jonka väitetään potkineen naislääkäriä.

Phuketin viranomaiset ovat määränneet suurimman osan tapaukseen osallistuneista portaista poistamaan, koska heidän mukaansa ne tunkeutuivat laittomasti rannalle.

Paklokin Yamu Beachin huvilan omistaja joutuu oikeustoimiin, koska osa huvilasta on tunkeutunut julkisiin tiloihin.

Yamu Beachille tunkeutuneen huvilan portaat, jossa sveitsiläinen ulkomaalainen väitettiin potkineen thaimaalaista lääkäriä virustartunnassa, purettiin.

Varapääministeri Anutin Charnvirakul puhuu väitetystä ulkomaisesta mafiasta Phuketissa ja lupasi ryhtyä vakaviin toimiin.

Thaimaassa oleskelevan laillisen pitkäaikaisen viisumiluvan peruuttamista haetaan sveitsiläiseltä ulkomaalaiselle, jonka väitetään potkineen thaimaalaista lääkäriä viime kuussa thaimaalaisen median otsikoita hallinneessa virustapauksessa.

Virustapauksen keskellä Phuketissa asuva sveitsiläinen ulkomaalainen, jolla on Business Visa, saatetaan pidentää käynnissä olevien oikeustoimien vuoksi, vaikka jotkut Phuketin viranomaiset ja asukkaat vaativat hänen välitöntä karkottamista.

Nyt päivitykseen:

Torstaina (7th) Maahanmuuttoviraston tiedottaja eversti Parinya Klinkaesorn sanoi thaimaalaiselle lehdistölle: "Immigration Commander of Region 6 Kenraalimajuri Songprod Sirisukkha on hyväksynyt herra URS BEAT FEHR:n tai herra Davidin yritysviisumin peruuttamisen, joka antaa hänelle mahdollisuuden oleskella pitkään Thaimaassa Phuket Immigrationin pyynnöstä."

"Olemme samaa mieltä siitä, että herra Davidin käytöksen uskotaan olevan haitallista yleisölle ja vaarantavan sekä rauhalle että yleiselle turvallisuudelle." Eversti Parinya lisäsi.

"Herra. Davidille ilmoitetaan hänen viisumistatuksestaan, ja hänet on määrä pidättää Phuket Immigrationissa. Hän on kuitenkin edelleen vireillä oikeustoimia Thaimaan kansalaisen kanssa syytettynä ruumiin ja mielen vahingoittamisesta. Hän voi pyytää takuita tämän prosessin aikana, mutta hänen on ratkaistava tämä oikeudellinen asia ennen kuin muodollinen karkotusmenettely alkaa." Eversti Parinya päätti.

Oli epäselvää, joutuisiko David mustalle listalle karkotuksen lisäksi tai kuinka kauan tällainen ajanjakso kestäisi. Herra David kuulemma neuvotteli asianajajiltaan mahdollisista tavoista valittaa viisuminsa peruuttamisesta.

Meneillään olevan oikeusprosessin aikana, joka johtui viruksen väitetystä potkimisesta thaimaalaisen lääkärin kanssa, Davidille voidaan myöntää väliaikainen viisumi, joka antaa hänelle oikeuden oleskella vain oikeudenkäyntiä varten, eli epäilty viisumi, koska hänen yritysviisuminsa on peruutettu.

Herra David on edelleen kiistänyt syytökset thaimaalaisen lääkärin potkimisesta sanoen, että tämä liukastui.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.