Sveitsiläinen ulkomaalainen pidätettiin Trangissa väitetystä iäkkään naisen pahoinpitelystä supermarketissa

KUVA: huippuuutiset

Trang, Thaimaa-

Tiistaina 5. maaliskuuta Trangin kaupungin poliisi otti kiinni vain Straumanniksi tunnistetun miehen, 60-vuotiaan Sveitsin kansalaisen, väitetyn hyökkäyksen rouva Natchanan Khickkhamia, 58-vuotiasta thaimaalaista naista, vastaan. supermarket Trang Cityssä.

Kritapongin, rouva Natchananin pojan, mukaan hänen äitinsä kohtaa liikkumishaasteita, koska hänen jaloissaan on henkilökohtainen terveysongelma. Tiistaina kello 4 hän vieraili supermarketissa ja melkein kaatui sen jälkeen, kun sveitsiläinen ulkomaalainen törmäsi häneen. Hän pyysi kohteliaasti häntä olemaan huomaavainen.

Sveitsiläisen ulkomaalaisen väitettiin kuitenkin reagoineen aggressiivisesti ja lyömällä häntä kasvoihin noin neljä kertaa. Kostona hän heitti häntä vesipullolla. Epäilemättä hän jatkoi hänen pahoinpitelyään lyömällä hänen kasvojaan noin 20 kertaa ja kaataen hänen päänsä lattiaan.

Huolimatta useista väitetyistä silminnäkijöistä, CCTV-materiaali ei pystynyt tallentamaan tapausta. Rouva Natchanan sai vammoja, mukaan lukien nenämurtuman, kasvojen turvotuksen ja verenvuotoa.

Straumann kieltäytyi pidätyksensä yhteydessä yhteistyöstä poliisin kanssa ja kertoi kieltäytyneen myöntämästä tapahtumaa tai antamasta lausuntoja. Hänen henkilökohtaisista asiakirjoistaan ​​paljastui, että hänellä on eläkeviisumi, jonka voimassaolo päättyy tämän vuoden marraskuussa. On myös kerrottu, että hän asui aiemmin Trangissa thaimaalaisen naisen kanssa, joka on tällä hetkellä Krabissa.

Keskiviikkona 6. maaliskuuta Straumann siirrettiin Muang Trangin poliisiasemalta Trangin maakunnan oikeuteen.

Tapaus on herättänyt laajaa vihaa sosiaalisessa mediassa, kun monet thaimaalaiset vaativat oikeutta. Straumann on kuitenkin kuulemma edelleen kieltäytynyt puhumasta tapauksesta eikä ole lehdistöaikaan mennessä esittänyt pyyntöä. Ei tiedetä, onko hänellä lehdistön aikaan asianajaja.

Tämä ei ole ensimmäinen väitetty tapaus sveitsiläisten ulkomaalaisten kanssa äskettäin Thaimaassa, kuten tämä Phuketissa leviävä tarina, jossa sveitsiläinen ulkomaalainen väitetysti potkaisi thaimaalaista lääkäriä, osoittaa, minkä hän kiistää.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.