Venäläinen mies pidätettiin väitetystä työskentelystä rahanvaihtopisteessä Thalangissa

Phuket-

Maanantaina 5. maaliskuuta Sakoon poliisi otti rahanvaihtopisteestä kiinni epäillyn, joka oli vain Andrei, 37-vuotias Venäjän kansalainen. Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun hänet löydettiin työskentelystä kopista.

Andrei vietiin Sakoon poliisiasemalle syytteeseen oleskelun ylittymisestä ja luvattomasta työstä. Phuket Express lisää, että on tärkeää huomata, että työlupia ja viisumeja ei ole saatavilla ulkomaalaisille, jotka työskentelevät valuutanvaihtopisteen henkilökunnalla.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.