Phuketin oleskelun ylittymiseen liittyvä tapaus: Australialainen mies pidätettiin, kun hän oli paennut sairaalasta

Phuket-

Keskiviikkona 6. maaliskuuta Phuketin maakunnan poliisi otti kiinni 26-vuotiaan australialaisen miehen hotellissa lähellä Sri Korin risteystä Kathussa. Miehen kerrotaan viipyneen viisumissaan 34 päivällä.

Taustatarina liittyy liikenneonnettomuuteen, joka tapahtui 31. tammikuuta 2024 australialaisen miehen ja thaimaalaisen välillä. Molemmat osapuolet saivat vammoja. Onnettomuuden jälkeen australialainen mies sai lääkärinhoitoa Phuket Cityn sairaalassa. Hän onnistui kuitenkin pakenemaan sairaalasta ennen laskunsa maksamista.

Sairaala on nyt tehnyt rikosilmoituksen häntä vastaan ​​ja vaati 178,185 XNUMX bahtia hänen hoidostaan. Lisäksi australialaisen miehen väitettiin välttelevän thaimaalaisen uhrin maksamista, koska poliisi ei saanut häneen yhteyttä onnettomuuspaikalla ennen pidätystä.

Epäilty, jota poliisi ei nimennyt tunnistanut, yritti kiertää viranomaisia ​​thaimaalaisen uhrin laskun ja lääketieteellisten vaateiden vuoksi, minkä seurauksena hän oli jäänyt yli oleskeluajan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.