Brittimies pidätettiin Phuketin lentokentällä epäillystä rattijuopumuksesta, joka aiheutti kuoleman Samuin saarella

Surat Thani -

Viranomaisten etsimä brittimies on otettu kiinni Phuketin kansainväliseltä lentoasemalta. Häntä epäillään rattijuopumuksesta Samuin saarella kuolemaan johtaneesta liikenneonnettomuudesta.

Phuket Immigration vahvisti pidätyksen tiistaina (5th), jossa tuntematon 30-vuotias brittiläinen etsintäkuulutettu mies otettiin kiinni Phuketin kansainvälisen lentokentän kansainvälisessä saapumisterminaalissa.

Epäilty on pidätysmääräyksen kohteena, joka liittyy moottoripyörän rattijuopumukseen aiheuttaneen kuoleman ja vahingot. Hänet on kuljetettu Bo Phutin poliisiasemalle Samuin saarelle.

Pidätyksestä huolimatta Phuket Immigration ei ole paljastanut epäillyn nimeä tai antanut lisätietoja tietystä tieonnettomuudesta. Lisäksi brittimies ei ole antanut lausuntoa syytöksistä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.