PÄIVITYS: Sveitsin ulkomaalainen Phuketissa virustapauksen keskustassa voi saada yritysviisumiaan pidennettyä meneillään olevan oikeusjutun vuoksi

Phuket -

Virustapauksen keskellä Phuketissa asuva sveitsiläinen ulkomaalainen, jolla on Business Visa, saatetaan pidentää käynnissä olevien oikeustoimien vuoksi, vaikka jotkut Phuketin viranomaiset ja asukkaat vaativat hänen välitöntä karkottamista.

Aiemmat tarinamme:

Ulkomaalaisen miehen ja hänen thaimaalaisen vaimonsa väitettiin potkineen lääkäriä ja hänen kimppuunsa sanallisesti lähellä huvilaa rannalla Pa Klokissa.

Video tapahtumasta on katsottavissa täältä. Se sisältää ankaraa kieltä, joka voi loukata herkkiä katsojia.

Sveitsiläinen ulkomaalainen ja hänen thaimaalainen vaimonsa ovat pyytäneet anteeksi thaimaalaislääkäriltä ja thaimaalaisille viruksen aiheuttamaa potkutapausta, mutta sveitsiläinen mies väittää edelleen liukastuneensa eikä potku ollut tahallinen.

Sveitsiläinen ulkomaalainen on saanut syytteen ruumiin ja mielen vahingoittamisesta, kun hänen väitetään potkineen naislääkäriä lähellä vuokrahuvilaan Thalangissa.

Valokuvat kuvaavat viruksen leviämistä maa-alueelle Phuket Beachillä, jossa ihmisiä nähdään istumassa portailla, joista on tullut kiistan keskipiste.

Yli 500 paikallista asukasta kokoontui Ya Mu Beachille Phuketissa osoittamaan mieltään Sveitsin kansalaista, herra Davidia vastaan, jonka väitetään potkineen naislääkäriä.

Phuketin viranomaiset ovat määränneet suurimman osan tapaukseen osallistuneista portaista poistamaan, koska heidän mukaansa ne tunkeutuivat laittomasti rannalle.

Paklokin Yamu Beachin huvilan omistaja joutuu oikeustoimiin, koska osa huvilasta on tunkeutunut julkisiin tiloihin.

Yamu Beachille tunkeutuneen huvilan portaat, jossa sveitsiläinen ulkomaalainen väitettiin potkineen thaimaalaista lääkäriä virustartunnassa, purettiin.

Varapääministeri Anutin Charnvirakul puhuu väitetystä ulkomaisesta mafiasta Phuketissa ja lupasi ryhtyä vakaviin toimiin.

Thaimaassa oleskelevan laillisen pitkäaikaisen viisumiluvan peruuttamista haetaan sveitsiläiseltä ulkomaalaiselle, jonka väitetään potkineen thaimaalaista lääkäriä viime kuussa thaimaalaisen median otsikoita hallinneessa virustapauksessa.

Nyt päivitykseen:

Phuketin varakuvernööri Adul Choothong selvensi, että kyseessä oleva sveitsiläinen ulkomaalainen herra David, jolla on yhden vuoden yritysviisumi Thaimaassa, kohtaa ajankohtaisia ​​virustapaukseen liittyviä oikeudellisia ongelmia. Hänen viisuminsa on määrä vanhentua 13. maaliskuuta. Meneillään olevan oikeudenkäynnin vuoksi hänen viisumiaan ei kuitenkaan voida peruuttaa välittömästi.

Tässä ovat skenaariot, jotka todennäköisesti tapahtuvat herra Adulin mukaan:

1. Oikeusprosessi päättyy ennen 13. maaliskuuta:
– Jos oikeusprosessi päättyy ennen viisumin vanhenemispäivää, herra David saattaa pyytää Phuketin maahanmuuttoviranomaisia ​​jatkamaan viisumin peruuttamista ja karkottamista, vaikka tämä ei ole kiveen hakattu.

2. Oikeusprosessi päättyy 13. maaliskuuta jälkeen:
– Jos oikeusprosessi jatkuu maaliskuun 13. päivän jälkeen, Phuket Immigrationin on jatkettava viisumiaan, kunnes oikeudelliset asiat on ratkaistu.
– Herra David on kiistänyt syytteen lääkärin potkimisesta, ja seuraava askel on oikeuskäsittely oikeudessa.
– Tänä aikana hänelle myönnetään "epäilty viisumi".

Phuket Immigrationin hallussa on tällä hetkellä pyyntöasiakirja, jossa vaaditaan Davidin Thaimaan oleskeluluvan peruuttamista. Pyynnön esittivät asianomaiset Phuketin viranomaiset, mutta se ei takaa, että David karkotettaisiin, sillä hänen kerrotaan työskentelevän oman lakitiiminsä kanssa taistellakseen tällaisia ​​määräyksiä vastaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.