PÄIVITYS: Phuketin huvilan portaat, jossa lääkärin väitettiin potkittavan, purettiin

Phuket -

Yamu Beachille tunkeutuneen huvilan portaat, jossa sveitsiläinen ulkomaalainen väitettiin potkineen thaimaalaista lääkäriä virustartunnassa, purettiin.

Aiemmat tarinamme:

Ulkomaalaisen miehen ja hänen thaimaalaisen vaimonsa väitettiin potkineen lääkäriä ja hänen kimppuunsa sanallisesti lähellä huvilaa rannalla Pa Klokissa.

Video tapahtumasta on katsottavissa täältä. Se sisältää ankaraa kieltä, joka voi loukata herkkiä katsojia.

Sveitsiläinen ulkomaalainen ja hänen thaimaalainen vaimonsa ovat pyytäneet anteeksi thaimaalaislääkäriltä ja thaimaalaisille viruksen aiheuttamaa potkutapausta, mutta sveitsiläinen mies väittää edelleen liukastuneensa eikä potku ollut tahallinen.

Sveitsiläinen ulkomaalainen on saanut syytteen ruumiin ja mielen vahingoittamisesta, kun hänen väitetään potkineen naislääkäriä lähellä vuokrahuvilaan Thalangissa.

Valokuvat kuvaavat viruksen leviämistä maa-alueelle Phuket Beachillä, jossa ihmisiä nähdään istumassa portailla, joista on tullut kiistan keskipiste.

Yli 500 paikallista asukasta kokoontui Ya Mu Beachille Phuketissa osoittamaan mieltään Sveitsin kansalaista, herra Davidia vastaan, jonka väitetään potkineen naislääkäriä.

Phuketin viranomaiset ovat määränneet suurimman osan tapaukseen osallistuneista portaista poistamaan, koska heidän mukaansa ne tunkeutuivat laittomasti rannalle.

Paklokin Yamu Beachin huvilan omistaja joutuu oikeustoimiin, koska osa huvilasta on tunkeutunut julkisiin tiloihin.

Varapääministeri Anutin Charnvirakul puhuu väitetystä ulkomaisesta mafiasta Phuketissa ja lupasi ryhtyä vakaviin toimiin.

Thaimaassa oleskelevan laillisen pitkäaikaisen viisumiluvan peruuttamista haetaan sveitsiläiseltä ulkomaalaiselle, jonka väitetään potkineen thaimaalaista lääkäriä viime kuussa thaimaalaisen median otsikoita hallinneessa virustapauksessa.

Nyt päivitykseen:

Purkumääräysasiakirjat asetettiin alun perin portaiden lähelle useita päiviä sitten. Paikalliset asukkaat kuitenkin huomasivat tilausten katoamisen porrasalueelta maanantaina 4. maaliskuuta.

Tiistaina (5th) luksushuvilahankkeen omistaja purki kaivurin avulla huvilan portaat ja eräät rantaan tunkeutuvat huvila-alueen rakenteet.

Purkutyön valmistuminen kesti noin tunnin. Phuketin viranomaiset ja Thalangin poliisi tarkastivat aluetta varmistaakseen, että se noudattaa asianmukaisesti heidän määräyksiään.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.