Kaksi väitettyä venäläistä prostituoitua pidätettiin Patongissa

Patong -

Kaksi väitettyä venäläistä prostituoitua pidätettiin Patongissa pistoleikkauksen jälkeen.

Alueen 8 poliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (5th) he pidättivät kaksi venäläistä naista, jotka tunnistettiin vain neiti Annaksi, 18, ja neiti Olgaksi, 23, huoneessa Phra Metta Roadilla Patongissa.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi suoritti pistooperaation saatuaan huolestuneelta kansalaiselta vihjeen, että Patongissa työskentelee laittomasti venäläisiä prostituoituja. Kaksi venäläistä naista mainostivat itseään julkistamattomalla verkkosivustolla.

Kaksi venäläistä naista kommunikoivat salaisen poliisin kanssa WhatsApp-sovelluksen kautta. He sopivat 14,000 XNUMX bahtin hinnasta kukin palveluistaan ​​ja varasivat ajan tuntemattomaan hotelliin, jossa heidät lopulta pidätettiin.

Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen prostituutiosta ja prostituution mainonnasta sekä laittomasta työstä. Heidät myös todennäköisesti karkotetaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.