Kolme venäläistä pidätettiin Thalangin ajoneuvovuokraamossa väitetyistä työluparikoksista

Thalang –

Kolme venäläistä pidätettiin ajoneuvovuokraamossa Cherng Talayssa työluparikosten vuoksi.

Alueen 8 poliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (5th) he pidättivät kolme venäläistä miestä, jotka tunnistettiin vain MR:ksi. STEPAN, 38, MR. DMITRII, 34, ja MR. ROMAN, 43. Heidät pidätettiin yrityksessä Sri Soonthorn Roadilla Cherng Talayssa, jota pidettiin ajoneuvovuokraamona. Thaimaan poliisi ei salannut liikkeen koko nimeä meneillään olevan tutkinnan vuoksi.

Kolme miestä vietiin Cherng Talayn poliisiasemalle. HERRA. STEPAN joutuu syytteeseen ulkomaalaisten palkkaamisesta, joilla ei ole työlupaa. HERRA. DMITRII ja MR. ROMANIA syytetään työskentelystä ilman laillisia työlupia.

Tämä on osa uutta työtä Phuketin viranomaiset tukahduttamaan Phuketissa laittomasti työskenteleviä ulkomaalaisia, mukaan lukien jopa prostituoituja, kuten täällä näkyy.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.