Romanialainen mies pidätettiin Patongissa väitetysti kiertuepalveluista

Patong -

Romanialainen mies pidätettiin Patongissa, kun hänet löydettiin väitetysti myymästä matkapaketteja.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (5th) he pidättivät MR:n. ION, 28, Romanian kansalainen Patongin Phra Baramee Roadin varrella olevan hotellin pysäköintialueella.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun huolestuneet kansalaiset ilmoittivat poliisille, että ulkomaalainen oli myymässä matkapaketteja hotellissa. Poliisi havaitsi, että romanialainen suositteli ulkomaisille matkailijoille matkapaketteja. Väitetään myös turistien ostavan matkapakettia ja maksavan romanialaismiehelle.

Romanialainen mies vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luvattomasta työstä ja laittomasta kiertueyrityksen toiminnasta.

Phuket Express huomauttaa, että työluvat ja viisumit eivät ole saatavilla ulkomaalaisille, jotka toimivat matkaoppaina.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.