Valko-Venäjän mies pelastettiin eksyttyään Phuketin viidakossa

Thalang, Phuket-

Maanantaina (4. maaliskuuta) Phuketin turistipoliisi sai hätäpuhelun valkovenäläiseltä mieheltä, joka oli eksynyt viidakkoon lähellä Nai Thon Beachia, joka sijaitsee Sakoon osa-alueella.

Mies selitti saapuneensa Thaimaahan edellisen kuukauden aikana ja oleskellessaan Bangkokissa. 3. maaliskuuta hän matkusti Phuketiin ja kirjautui hotelliin lähellä Nai Yang Beachia Sakoossa.

Maanantaina hotellistaan ​​uloskirjautumisen jälkeen hän kuitenkin päätti tutustua Layan Beachiin Cherng Talayssa. Kartan aseistettuna hän lähti kävelylle. Valitettavasti noin kello 6 hän tajusi olevansa eksyksissä ja yritti löytää tiensä ulos. Kun tunti kului, hän huolestui yhä enemmän ja lopulta kutsui apua.

Onneksi Sakoon poliisi ja pelastustyöntekijät paikantivat hänet nopeasti viidakossa lähellä Nai Thon Beachia ja pelastivat hänet turvallisesti kello 5 tiistaina (30. maaliskuuta). Hänen yksinseikkailussaan oli odottamaton käänne, mutta hän selvisi vahingoittumattomana, vaikkakin hieman viisaampana viidakkonavigoinnin suhteen!

Miehen nimeä ja ikää ei julkistettu The Phuket Expressille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.