PÄIVITYS: Sveitsin ulkomaalaista syytetään väitetystä thaimaalaisen lääkärin potkimisesta, jonka viisumi on tarkastettu Thai Immigrationin toimesta

Phuket -

Thaimaassa oleskelevan laillisen pitkäaikaisen viisumiluvan peruuttamista haetaan sveitsiläiseltä ulkomaalaiselle, jonka väitetään potkineen thaimaalaista lääkäriä viime kuussa thaimaalaisen median otsikoita hallinneessa virustapauksessa.

Aiemmat tarinamme:

Ulkomaalaisen miehen ja hänen thaimaalaisen vaimonsa väitettiin potkineen lääkäriä ja hänen kimppuunsa sanallisesti lähellä huvilaa rannalla Pa Klokissa.

Video tapahtumasta on katsottavissa täältä. Se sisältää ankaraa kieltä, joka voi loukata herkkiä katsojia.

Sveitsiläinen ulkomaalainen ja hänen thaimaalainen vaimonsa ovat pyytäneet anteeksi thaimaalaislääkäriltä ja thaimaalaisille viruksen aiheuttamaa potkutapausta, mutta sveitsiläinen mies väittää edelleen liukastuneensa eikä potku ollut tahallinen.

Sveitsiläinen ulkomaalainen on saanut syytteen ruumiin ja mielen vahingoittamisesta, kun hänen väitetään potkineen naislääkäriä lähellä vuokrahuvilaan Thalangissa.

Valokuvat kuvaavat viruksen leviämistä maa-alueelle Phuket Beachillä, jossa ihmisiä nähdään istumassa portailla, joista on tullut kiistan keskipiste.

Yli 500 paikallista asukasta kokoontui Ya Mu Beachille Phuketissa osoittamaan mieltään Sveitsin kansalaista, herra Davidia vastaan, jonka väitetään potkineen naislääkäriä.

Phuketin viranomaiset ovat määränneet suurimman osan tapaukseen osallistuneista portaista poistamaan, koska heidän mukaansa ne tunkeutuivat laittomasti rannalle.

Paklokin Yamu Beachin huvilan omistaja joutuu oikeustoimiin, koska osa huvilasta on tunkeutunut julkisiin tiloihin.

Yamu Beachille tunkeutuneen huvilan portaat, jossa sveitsiläinen ulkomaalainen väitettiin potkineen thaimaalaista lääkäriä virustartunnassa, purettiin.

Varapääministeri Anutin Charnvirakul puhuu väitetystä ulkomaisesta mafiasta Phuketissa ja lupasi ryhtyä vakaviin toimiin.

Nyt päivitykseen:

Alueen 8 komentaja everstiluutnantti Sarupong Thanomjit on paljastanut, että David kohtasi edellisen tapauksen viime vuoden joulukuussa 2023, joka liittyi tiekiistaan. Virusvideo tallensi hänet näyttävän kieltäytyvän antamasta periksi ambulanssille tiellä Phuketissa ja jopa näyttävän elehtivän töykeästi keskisormellaan.

Myöhemmin ambulanssin kuljettaja teki ilmoituksen poliisille ja jakoi videon sosiaalisessa mediassa. Vastauksena David teki myös oikeudellisen ilmoituksen kuljettajaa vastaan ​​väittäen, että verkossa oli levitetty vääriä tietoja, jotka tahrasivat hänen mainetta ja aiheuttivat kunnianloukkausta.

Everstiluutnantti Sarupong korosti, että Davidin käytös viittaa siihen, että hän on saattanut uhata muita ja vaarantaa sekä rauhaa että yleistä turvallisuutta. Mr. David on kiistänyt sekä potkutapauksen sanoen liukastuneensa että väitetyn ambulanssitapahtuman sanoen, että se oli väärää tietoa eikä koko tarinaa, ja aikoi puolustaa asioita oikeudessa.

Tällä hetkellä Phuketin maakunnan poliisi kerää todisteita lähettääkseen muodollisen pyynnön Phuketin maahanmuuttovirastolle. Tämä pyyntö koskee herra Davidin Thaimaan oleskeluluvan peruuttamista. On epäselvää, millä viisumilla herra David on, huomauttaa The Phuket Express, ja viranomaiset sanoivat aiemmin vain, että kyseessä on pitkäaikainen viisumi. Koska herra David omistaa yrityksen, ylläpitää voittoa tavoittelematonta norsujensuojelualuetta, ja tarjolla on useita vaihtoehtoja.

Davidin kerrotaan tällä välin pyytäneen apua asianajajaltaan ja oikeusapua yrittääkseen haastaa syytteet. Hän on pyytänyt anteeksi väitettyä potkimistapausta, mutta anteeksipyyntö ei mennyt hyvin monille thaimaalaisille, jotka väittivät, että se ei ollut vilpitöntä ja että hän kieltäytyi silti myöntämästä potkineensa häntä, ja väitti, että hän oli liukastunut.

Muissa uutisissa

Phuketin kuvernööri on vahvistanut hänen mukaansa, ettei Phuketissa ole ulkomaista mafiaa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.