Kaksi ihmistä kuoli auton ja moottoripyörän törmättyä Thalangissa

Thalang –

Kaksi ihmistä on kuollut auton törmättyä moottoripyörään Sri Soonthornissa.

Thalangin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta maanantaina (4th) aamulla klo 6 Baan Mueang Mai – Monument Roadilla Sri Soonthornin osa-alueella.

Pelastuslaitos saapui paikalle etsimään tieltä vaurioituneen moottoripyörän ja auton. Tieltä löydettiin myös kaksi ruumista. Myöhemmin ruumiit tunnistettiin rouva Pensri Klaewkla, 59, Thalangista, ja rouva Thimaphon Ratchasri, 55, Nakhon Si Thammaratista.

Auton kuljettaja, joka tunnistettiin vain neiti Shikakoksi, 31, (thai-japanilainen) Thalangista, ei loukkaantunut ja odotti poliisia paikalla. Lähistöllä olevista CCTV-videoista näkyy, että moottoripyörä oli ylittämässä tietä, kun auto törmäsi ajajaan ja matkustajaan. Auton kuljettaja vietiin Thalangin poliisiasemalle jatkotoimia varten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.