Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat viime viikolta: Helleaaltovaroitukset jatkuvat ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 26. helmikuuta sunnuntaihin 3. maaliskuuta 2024.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Thaimaan pääministeri Surprise vierailee Suvarnabhumin lentokentällä.

Vastauksena lentoasemapalveluihin Srettha neuvoi asianomaisia ​​virastoja etsimään ratkaisuja, joilla lähtöselvitykseen kuluu vähemmän aikaa.

2. Cha-uat-poliisit saivat veitsirikosilmoituksen poliisikersantista, joka riehui ja puukotti kahta viatonta vanhempaa moottoripyörällä Cha-uatissa, Nakhon Si Thammaratissa, aiheuttaen yhden uhrin ja yhden vakavan vamman.

Kerrottiin, että epäillyllä oli lääkärin mukaan Songklanagarindin sairaalan sairauskertomus vakavasta masennuksesta.

3. Thaimaan poliisi paljastaa taiwanilaisten murhane Henkilö lähellä Suvarnabhumin lentoasemaa, jäljitetyt epäillyt, jotka pakenevat Kambodžaan.

Taiwanilaisen henkilön ruumis, joka on julkisesti tunnistettu Shih Mou Chiangiksi, 43, oli pakolainen, jota etsittiin ryöstöstä ja ampuma-aseiden hallussapidosta. Epäillyt ovat paenneet eri maihin.

4. Thaimaan matkailujohtajat vaativat keskusteluja pitkäaikaisen viisumivapaan matkustusjärjestelyn solmimisesta Intian kanssa, mikä ennakoi merkittäviä etuja, koska Intian odotetaan nousevan maailman kolmanneksi suurimmaksi taloudeksi vuoteen 2027 mennessä.

Tällä hetkellä se on vain ehdotus.

5. Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on paljastanut, että kovan kuumuuden aiheuttama matalapainealue peittää Thaimaan yläosan, mikä aiheuttaa kuumia sääolosuhteita monilla alueilla.

Mitä tulee ilmansaasteisiin, pohjoisilla, koillisilla ja ylemmillä keskialueilla on kohtalaista tai korkeaa hiukkaspitoisuutta ja sumua heikon tuulen ja huonon ilmankierron vuoksi.

Siinä kaikki tälle viikolle, ole turvassa!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.