Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Sveitsin ulkomaalainen väitetysti potkaisi lääkäriä ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 26. helmikuuta sunnuntaihin 3. maaliskuuta 2024.

  1. Phuketin moottoripyörätaksin ajajan epäillään hyväksikäyttäneen saksalaista naismatkustajaa.

18-vuotias moottoripyörätaksin kuljettaja pidätettiin, kun hänen epäillään hyväksikäyttäneen saksalaista turistia Phuketissa.

Saksalainen nainen tunnisti tapaukseen osallistuneen nuoren miehen.

2. Naispuolinen kiinalainen turisti on murtanut jalkansa purjelautailuonnettomuuden jälkeen Karon Beachillä.

Tämä tapaus levisi laajalti Kiinassa, ei onnettomuuden takia, koska onnettomuuksia tapahtuu, vaan sen väitetyn ajan, joka kesti hänen viemiseen sairaalaan, diagnoosin ja lääkinnällisen hoidon antamiseen, sekä kiista onnettomuuden korvauksesta purjelautailijalta. Myöhemmin saavutettiin onnistuneesti rahoitussopimus purjelautailuyhtiön ja uhrin välillä tunnettujen thaimaalaisten viranomaisten "vaatimuksella".

3. Ulkomaalaisen miehen ja hänen thaimaalaisen vaimonsa väitettiin potkineen lääkäriä ja hänen kimppuunsa sanallisesti lähellä huvilaa rannalla Pa Klokissa.

Sveitsiläinen ulkomaalainen ja hänen thaimaalainen vaimonsa ovat pyytäneet anteeksi thaimaalaislääkäriltä ja thaimaalaisille viruksen aiheuttamaa potkutapausta, mutta sveitsiläinen mies väittää edelleen liukastuneensa eikä potku ollut tahallinen.

Sveitsiläinen ulkomaalainen on saanut syytteen ruumiin ja mielen vahingoittamisesta, kun hänen väitetään potkineen naislääkäriä lähellä vuokrahuvilaan Thalangissa.

Tämä kysymys hallitsee edelleen otsikoita.

4. Huvilan rantaportaat määrätään purettaviksi, kun viranomaiset havaitsivat, että ne todellakin tunkeutuivat Paklokin yleiselle rannalle. Tämä seuraa virustapausta, jossa ulkomaalainen ja thaimaalainen lääkäri olivat portaissa.

Paklokin Yamu Beachin huvilan omistaja joutuu oikeustoimiin, koska osa huvilasta on tunkeutunut julkisiin tiloihin.

Kuten edellä, tämä ongelma hallitsee edelleen otsikoita.

5. Ihmisiä nähdään istumassa portailla, joista on tullut kiistan keskipiste. Tapaukseen liittyy sveitsiläinen mies nimeltä Urs 'David' Fehr ja hänen thaimaalainen vaimonsa.

Yamu Beach on äskettäin ollut otsikoissa eri puolilla Thaimaata sen jälkeen, kun sveitsiläisen ulkomaalaisen ja thaimaalaisen lääkärin välillä käytiin keskustelua väitetystä potkimisesta hänen vuokrahuvilaan johtavissa portaissa rannalta.

6. Yli 500 paikallista asukasta kokoontui Ya Mu Beachille Phuketissa osoittamaan mieltään Sveitsin kansalaista, herra Davidia vastaan, jonka väitetään potkineen naislääkäriä.

Jopa Thaimaan pääministerin kanslia ja Thaimaan huippupoliisi ovat nyt mukana, ja ulkomaalaisen viisumin kerrotaan olevan tarkastelun kohteena. Phuketin viranomaiset aikovat myös tarkistaa kaikki Yamu Beachin huvilat tunkeutumisen varalta ja ovat ehdottaneet yksityiskohtaisia ​​taustatarkistuksia pitkään oleskelleille ulkomaalaisille, jotka ovat mukana liiketoiminnassa. Phuket.

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.