Brittiläinen pidätettiin Phuketin lentokentällä väitetystä huolimattomasta ajamisesta Phang Ngassa

Phuket-

Viranomaisten etsimä brittimies on otettu kiinni Phuketin kansainväliseltä lentoasemalta. Hänen epäillään osallistuneen holtittomaan ajo-onnettomuuteen, joka johti vakaviin vammoihin Phang Ngassa.

Phuket Immigration vahvisti pidätyksen. Maanantaina (4. maaliskuuta) 31-vuotias brittiepäilty otettiin kiinni Phuketin kansainvälisen lentokentän kansainvälisessä lähtöterminaalissa.

Epäilty on pidätysmääräyksen kohteena huolimattomasta ajamisesta huomattavan vahingon aiheuttamisesta. Hänet on kuljetettu Thap Putin poliisiasemalle Phang Ngaan.

Pidätyksestä huolimatta Phuket Immigration ei ole paljastanut epäillyn nimeä tai antanut tietoja tietystä tieonnettomuudesta. Lisäksi brittimies ei ole antanut lausuntoa syytöksistä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.