Brittimies pidätettiin epäillystä LSD:n ja ekstaasin myymisestä Turtle Islandilla Surat Thanissa

KUVA: Dailynews

Surat Thani -

Brittimies pidätettiin sen jälkeen, kun hänet löydettiin myyvän LSD:tä, joka tunnetaan paikallisesti taikapaperina, ja ekstaasia Turtle Islandilla (Koh Tao) Surat Thanissa.

Koh Taon poliisi kertoi The Phuket Expressille, että perjantaina (1. maaliskuuta) he pidättivät 36-vuotiaan Britannian kansalaisen. Häneltä takavarikoitiin 75 taikapaperia (LSD) ja 25 pilleriä ekstaasi.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi sai huolestuneelta kansalaiselta vihjeen, että ulkomaalainen mies työskenteli baarissa ja myi laittomia huumeita turisteille. Poliisi seurasi epäiltyä viisi kuukautta ennen pidätystä.

Epäilty myönsi poliisille, että hän myi ekstaasia 1,000 100 bahtia per pilleri ja 1 bahtia yhdestä taikapaperista. Hänet vietiin Koh Taon poliisiasemalle syytteeseen luokan XNUMX huumeiden (ecstasy ja taikapaperit) laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.