500 Phuketin paikallista rallia Sveitsin ulkomaalaisen huvilassa saadakseen takaisin väitetyn "yksityisen rannan"

Thalang, Phuket -

3. maaliskuuta 2024 noin klo 9 yli 00 paikallista asukasta kokoontui Ya Mu Beachille Phuketissa osoittamaan mieltään Sveitsin kansalaista, herra Davidia vastaan, jonka väitetään potkineen naislääkäriä.

Ensimmäinen pahoinpitely, joka tapahtui 24. helmikuuta 2024, herätti raivoa ja kritiikkiä Thaimaan kansalaisilta lääkärin raportoitua. herra Davi potkaiseed lähellä hänen vuokrattua rantahuvilansa Thalangin alueella. Nainen, joka työskentelee paikallisessa yksityissairaalassa, kertoi istuneensa huvilan ulkopuolella julkiselle rannalle johtaneessa portaassa, kun pahoinpitely tapahtui.

Phuketin asukkaiden järjestämä rauhanomainen mielenosoitus alkoi kello 9. Se näki yli 00 ihmistä kerääntyvän väitetyn pahoinpitelypaikan lähelle, kun myös poliisit olivat paikalla ylläpitämässä järjestystä.

Osallistujat ottivat valokuvia ja pitelivät englanniksi ja thaiksi kirjoitettuja kylttejä, jotka ilmaisivat paheksunta Davidin toimista. Mielenosoittajien mukaan he kokoontuivat protestoimaan paitsi ulkomaalaisen käyttäytymistä vastaan ​​myös ilmoituksia vastaan, joiden mukaan huvila väittää omistavansa osan Ya Mu Beachistä kiinteistön edessä, jonka oletetaan olevan julkinen Thaimaan lakien mukaisesti.

Thaimaan lakien mukaan kaikki Thaimaan rannat ovat julkisia ja luovuttamattomia. Tämä tarkoittaa, että niitä ei voida myydä, luovuttaa tai käsitellä kaupallisesti Thaimaan siviili- ja kauppalain mukaisesti.

Yksi mielenosoittaja, herra Prasit, ilmoitti, että hänen oli pakko osallistua mielenosoitukseen seurattuaan uutisraportteja. Hän ilmaisi tukensa uhrille ja kehotti viranomaisia ​​ryhtymään päättäväisiin toimiin varmistaakseen, että Ya Mu Beachin kaltaiset julkiset tilat pysyvät saavutettavissa ja nautinnollisina sekä asukkaille että turisteille.

Jotkut mielenosoittajista väittivät myös, että Davidilla oli aiempia ongelmia ja ongelmia naapureiden ja paikallisten kanssa paljon ennen tämän äskettäisen tapauksen johtamista.

Väitetyn pahoinpitelyn tutkinta jatkuu, ja herra David on pyytänyt tapausta anteeksi väittäen, että se oli tahatonta, koska hän yksinkertaisesti "liukastui". pyytäessään lääkäriä jättämään omaisuutensa.

Tapauksen takana oleva virusvideo ei näytä selvästi potkua, koska kamera panoroi pois viimeisellä sekunnilla, mutta näyttää siltä, ​​että ulkomaalainen mies, jonka uskotaan olevan herra David, huutaa vulgaarisuutta lääkärille ja hänen ystävälleen, jotta he nousivat portailta sen sijaan, että he pyytäisivät niin.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.