PÄIVITYS: Portaiden keskustassa sijaitsevan Phuket Villan omistaja potkii kiistaa ja joutuu oikeustoimiin

KUVA: MGR Online

Thalang, Phuket -

Paklokin Yamu Beachin huvilan omistaja joutuu oikeustoimiin, koska osa huvilasta on tunkeutunut julkisiin tiloihin.

Edellinen tarinamme:

Huvilan rantaportaat määrätään purettaviksi, kun viranomaiset havaitsivat, että ne todellakin tunkeutuivat Paklokin yleiselle rannalle. Tämä seuraa virustapausta, jossa ulkomaalainen ja thaimaalainen lääkäri olivat portaissa. Paklokin pormestari Panya Sampaorat on tehnyt rikosilmoituksen huvilan omistajaa vastaan ​​julkisen tunkeutumisen vuoksi.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maakunnan komentaja kenraalimajuri Sunlert Sukhum kertoi Phuket Expressille lauantaina (2. maaliskuuta).nd), että huvilayhtiön toimitusjohtajalle, jonka nimi oli vain Mr. Milos, oli lähetetty haaste (kansalaisuutta ei ilmoitettu ja yrityksen nimi salattiin).

Hänen on ilmoittauduttava Thalangin poliisille keskiviikkona 6. maaliskuutath. He (yritys) joutuvat oikeudellisiin toimiin julkisen alueen tunkeutumisesta.

On kerrottu, että ulkomaalainen mies ja hänen perheensä vuokraavat huvilan noin 1,000,000 XNUMX XNUMX bahtilla kuukaudessa.

Samaan aikaan Phuketin viranomaisten kerrotaan myös suunnittelevan tarkastavansa jokaisen vauraalla Yamu Beachin alueella sijaitsevien huviloiden maa- ja omistuskirjat mahdollisen rantautumisen varalta virustapauksen seurauksena.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.