Thaimaalaiset ottavat osaa viraaliseen potkutapahtumaan sosiaalisen median hotspotiksi

Yamu Beach, Phuket-

Nämä valokuvat kuvaavat viruksen leviämistä maa-alueelle Phuket Beachillä, jossa ihmisiä nähdään istumassa portailla, joista on tullut kiistan keskipiste. Tapauksessa on osallisena sveitsiläinen mies nimeltä Urs 'David' Fehr ja hänen thaimaalainen vaimonsa.

Kyseisten portaiden uskottiin alun perin kuuluvan pariskunnan yksityisomistukseen, mikä johti yhteenottoon ja väitettyyn potkimiseen thaimaalaisen lääkärin ja hänen ystävänsä kanssa, jotka istuivat portailla yöllä. Myöhemmin kuitenkin selvisi, että suurin osa portaista tunkeutui yleiselle ranta-alueelle eivätkä kuuluneet ollenkaan pariskunnalle. Viranomaiset ovat määränneet näiden portaiden purkamisen.

Lisäksi, myöhemmin selvisi, että kiinteistö oli vuokrattu eikä pariskunnan omistuksessa. Tilanteessa, joka todennäköisesti turhauttaa huoneiston todellista omistajaa, heitä kutsutaan myös oikeustoimiin, koska maa on tunkeutunut rannalle.

Tapaus sai laajaa huomiota, kun verkkoon ilmestyi video, jossa sveitsiläisen miehen väitetään potkivan portailla istuvaa naista. Lääkäri Thandao Chandam teki myöhemmin valituksen häntä vastaan.

Sveitsiläinen mies on pyytänyt anteeksi tapausta, mutta väittää silti liukastuneensa, minkä vuoksi monet thaimaalaiset verkossa eivät hyväksy anteeksipyyntöä. Tämän seurauksena he ovat ryntääneet portaille ja poseeraaneet valokuville ja kirjautuneet sisään vuokrahuvilan edustalle, joka sijaitsee hyvällä Yamu Beachin alueella.

Valokuvan luotto Phuket Timesissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/