Lyhyt katsaus Yamu Beachiin Phuketissa, viimeaikaisten kiistojen keskellä

Phuket-

Yamu Beach on äskettäin ollut otsikoissa kaikkialla Thaimaassa sen jälkeen, kun a Sveitsiläinen ulkomaalainen ja thaimaalainen lääkäri väitetystä potkimisesta hänen vuokrahuvilaan johtavissa portaissa rannalta.

Monet lukijat eivät kuitenkaan tunne Yamu Beachia, joten esitellään sitä lyhyesti:

Yamu Beach on syrjäinen ja eksklusiivinen paikka, joka sijaitsee Cape Yamun koilliskärjessä Phuketissa, Thaimaassa. Vaikka sillä ei ole suurta hiekkarantaa, se kompensoi henkeäsalpaavat näkymät Phang Nga -lahdelle ja ympäröiville kalkkikivimuodostelmille.

Tässä on joitain avainkohtia Yamu Beachistä:

1. Rauhallisuus: Eristyksensä ansiosta Yamu Beach pysyy hiljaisena ja rauhallisena, mikä tekee siitä ihanteellisen pakopaikan niille, jotka etsivät rauhaa pois vilkkaasta väkijoukosta.

2. Eksklusiiviset kohteet: Yamun kallioinen kohta isännöi joitakin Phuketin ylellisimmistä ja ylellisimmistä kiinteistöistä. Vierailijat voivat ihailla upeita huviloita ja asuntoja, jotka sijaitsevat rannikolla.

3. Luonnonkauneus: Vaikka siellä ei ole suurta perinteistä rantaa, karu rantaviiva ja kristallinkirkkaat vedet luovat viehättävän ympäristön. Se on loistava paikka luonnon ystäville ja valokuvaajille.

4. Cape Yamu: Rannan ulkopuolella Cape Yamu tarjoaa panoraamanäkymät, rehevän vehreyden ja yksinäisyyden tunteen. Se on piilotettu helmi matkailijoille, jotka etsivät aidompaa kokemusta.

Muista, että vaikka Yamu Beach ei ehkä olekaan tyypillinen hiekkaranta, sen ylellisyys ja luonnon kauneus tekevät siitä kiehtovan kohteen vaativille matkailijoille.

valokuvan Phuket Times huvilasta astuu viimeaikaisen kiistan keskipisteeseen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/