PÄIVITYS: Sveitsin ulkomaalaista syytetään ruumiin ja mielen vahingoista Phuketin potkutapauksessa

Phuket -

Sveitsiläinen ulkomaalainen on saanut syytteen ruumiin ja mielen vahingoittamisesta, kun hänen väitetään potkineen naislääkäriä lähellä vuokrahuvilaan Thalangissa.

Edellinen tarinamme:

Ulkomaalaisen miehen ja hänen thaimaalaisen vaimonsa väitettiin potkineen lääkäriä ja hänen kimppuunsa sanallisesti lähellä huvilaa rannalla Pa Klokissa.

Video tapahtumasta on katsottavissa täältä. Se sisältää ankaraa kieltä, joka voi loukata herkkiä katsojia.

Sveitsiläinen ulkomaalainen ja hänen thaimaalainen vaimonsa ovat pyytäneet anteeksi thaimaalaislääkäriltä ja thaimaalaisille viruksen aiheuttamaa potkutapausta, mutta sveitsiläinen mies väittää edelleen liukastuneensa eikä potku ollut tahallinen.

Phuketin virkamiehet ovat määränneet suurimman osan tapaukseen osallistuneista portaista poistettavaksi, koska ne väittävät tunkeutuneen laittomasti rannalle.

Nyt päivitykseen:

Perjantaina (1. maaliskuutast) Urs Beat Fehr (hra David), 45, esiintyi Thalangin poliisiasemalla sen jälkeen, kun hänet oli kutsuttu viruksen aiheuttamaan oikeudelliseen tilanteeseen.

Thalangin poliisin apulaispäällikkö eversti Anukun Nooket kertoi Phuket Expressille, että Davidia syytetään ruumiin ja mielen vammoista. Häntä syytetään naislääkärin, 26-vuotiaan Tandao Jandamin, joka on Phuketin yksityissairaalan lääkäri, potkimisesta. Hän oli istunut portaiden alaosassa julkisella rannalla, joka johti hänen huvilaansa, kun tapaus tapahtui.

Phuketin viranomaiset ovat sittemmin katsoneet, että portaat ovat julkisia ja tunkeutuvat rantaan.

David oli suostunut seuraamaan lakiprosessia ja hänet on vapautettu väliaikaisesti takuita vastaan ​​ilman vakuuksia. Hän on pyytänyt anteeksi tapahtunutta, mutta väittää myös, ettei hänen aikomuksensa ollut potkia naista, mutta sanoo, että hän "liukastui" huutaessaan hänelle päästäkseen pois omaisuudestaan.

David väitti, että hänellä oli aiemmin ongelmia muiden kiinteistönsä tunkeilijoiden kanssa ja hän käytti vulgaarisuutta ja oli vihainen vaimonsa turvallisuuden pelosta huolimatta, vaikka uhri oli kaksi nuorta thaimaalaista naista, jotka istuivat rauhallisesti portailla ja katselivat rantaa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.