PÄIVITYS: Sveitsin ulkomaalainen ja thaimaalainen vaimo Phuketissa pyytävät anteeksi viruspotkutapausta, mutta väittävät silti, että hän liukastui

Phuket -

Sveitsiläinen ulkomaalainen ja hänen thaimaalainen vaimonsa ovat pyytäneet anteeksi thaimaalaislääkäriltä ja thaimaalaisille viruksen aiheuttamaa potkutapausta, mutta sveitsiläinen mies väittää edelleen liukastuneensa eikä potku ollut tahallinen.

Video tapahtumasta on katsottavissa täältä. Se sisältää ankaraa kieltä, joka voi loukata herkkiä katsojia.

Meidän edellinen:

Ulkomaalaisen miehen ja hänen thaimaalaisen vaimonsa väitettiin potkineen lääkäriä ja hänen kimppuunsa sanallisesti lähellä huvilaa rannalla Pa Klokissa.

Nyt päivitykseen:

Lehdistötilaisuus pidettiin Phuket Provincial Hallissa perjantaina (1st). Lehdistötilaisuuteen osallistuivat Phuketin varakuvernööri Adul Choothong, David (Sveitsin kansalainen) ja hänen thaimaalainen vaimonsa.

Urs Beat Fehr (David), 45, paikallinen ulkomainen liikemies, joka omistaa norsunsuojelualueen, sanoi konferenssissa englanniksi "Rakastan Thaimaata. Tuen aina thaimaalaisia. Olen sveitsiläinen, mutta Thaimaa on kotini. En tiennyt, että tästä tapauksesta tulee niin suuri ongelma."

TPN-media huomauttaa, että ongelma oli yksi, ellei eniten, tällä hetkellä trendikkäimmistä uutisista useimmissa thaimaalaisissa uutisverkostoissa, ja suurin osa sosiaalisen median kommentoijista oli thaimaalaisen lääkärin puolella.

”Pysyn edelleen väitteessäni, että en aikonut potkaista lääkäriä selkään. Se oli onnettomuus, koska liukastuin ennen kuin jalkani osui hänen selkään. Minulla on myös todisteita siitä, että liukastuin, koska myös varpaani loukkaantui." David sanoi ja näytti sitten valokuvan loukkaantumisesta konferenssissa.

– Vastasin vihaisesti tähän tilanteeseen, koska monet ihmiset tunkeutuivat paikalleni aiemmin, melkein joka viikko. Kaksi viikkoa sitten noin seitsemän Kiinan kansalaista saapui jopa huvilakenttään ja uima-altaalle, joka on yksityinen alueemme. David selitti.

"Joten tuo edellinen tapaus aiheutti minulle suurta huolta vaimoni turvallisuudesta. Olin hyvin vihainen, kun luulin, että lääkäri ja hänen naisystävänsä tunkeutuivat luokseni kuin kiinalaiset." David lisäsi.

"En sanonut mitään rasistisia vaiheita "paikallisista thaimaalaisista", kuten lääkäri mainitsi." David mainitsi myös.

Sillä välin Davidin thaimaalainen vaimo sanoi konferenssissa: ”Olin jo mennyt nukkumaan, kun mieheni pyysi minua tulemaan ulos. Olin nukkunut syvässä. Luulin aiemmin, että nämä kaksi thaimaalaista olivat sama kiinalainen ryhmä, ja olen samaa mieltä siitä, että sanoin monia sanoja, jotka olivat epäkohteliasta lääkäriä kohtaan. Menetin myös malttini hallinnan."

"En tiennyt, että hän on lääkäri. Jos olisin tiennyt hänen olevan thaimaalainen lääkäri, olisin pyytänyt häntä menemään huvilaamme juomaan. Vaimo lisäsi.

Pariskunta mainitsi myös lehdistötilaisuuden lopussa olevansa erittäin pahoillaan siitä, mitä he ovat tehneet lääkärille ja thaimaalaisille. Pariskunta sanoi olevansa valmis tekemään kaikkensa pyytääkseen anteeksi tilannetta.

Samaan aikaan lääkäri ja hänen isänsä Nakhon Si Thammaratista olivat Bangkokissa haastattelemassa thaimaalaista mediakanavaa ja vaatimassa lisäoikeudellisia toimia, mutta jää nähtäväksi, toimisivatko molemmat osapuolet Phuketin viranomaisten avustuksella.

Phuketin virkamiehet ovat määränneet suurimman osan tapaukseen osallistuneista portaista poistettavaksi, koska ne väittävät tunkeutuneen laittomasti rannalle.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.