PÄIVITYS: Virusvideon jälkeen ulkomaalaisesta, jonka väitetään potkivan thaimaalaista lääkäriä, Phuketin viranomaiset määräsivät tunkeutuvat rantaportaat poistettua

Phuket -

Huvilan rantaportaat määrätään purettaviksi, kun viranomaiset havaitsivat, että ne todellakin tunkeutuivat Paklokin yleiselle rannalle. Tämä seuraa virustapausta, jossa ulkomaalainen ja thaimaalainen lääkäri olivat portaissa.

Video tapahtumasta on katsottavissa täältä. Se sisältää ankaraa kieltä, joka voi loukata herkkiä katsojia.

Edellinen tarinamme:

Väitetään, että ulkomaalainen mies potkaisi lääkäriä sen jälkeen, kun hän istui yöllä katsomassa täysikuuta ystävänsä kanssa Yamun rannalle yhdistetyn huvilan portailla. Phuketin maaviraston väitetään myös nyt tarkastavan huvilaa nähdäkseen, tunkeutuvatko portaat yleiselle rannalle, koska tuhannet käyttäjät ovat ilmaisseet sosiaalisessa mediassa huolensa siitä, että ranta on yleinen maa.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maatoimisto tarkasti torstaina (29. helmikuuta) Yamu Beachin huvilan portaat Paklokissa Thalangissa.th). Viranomaiset havaitsivat, että portaiden toinen–neljäs askelma on tunkeutunut yleiselle rannalle.

Paklokin pormestari Panya Sampaorat on tehnyt rikosilmoituksen huvilan omistajaa vastaan ​​julkisen tunkeutumisen vuoksi. Toisesta neljänteen porras on määrätty purettavaksi kolmen päivän kuluessa.

Torstaina (29. helmikuuta) vuotanut videoleike todistaa myös, että naislääkäri ja hänen naisystävänsä eivät istuneet ulkomaalaisen omaisuudeksi pidetyllä ensimmäisellä askeleella, Panya sanoi Thaimaan lehdistölle. Myös heidän jalkansa koskettivat hiekkaa. Voidaan siis sanoa, että lääkäri ja hänen ystävänsä eivät tunkeutuneet ulkomaalaisten paikkaan, kuten ulkomaalainen mies väitti heitä aiemmin.

Huvilan on kerrottu vuokraavan ulkomaalaisen miehen perheineen noin 1,000,000 XNUMX XNUMX bahtilla kuukaudessa, mutta se ei ole ulkomaalaisen omistuksessa.

Sveitsiläinen ulkomaalainen ja hänen thaimaalainen vaimonsa ovat pyytäneet anteeksi thaimaalaislääkäriltä ja thaimaalaisille viruksen aiheuttamaa potkutapausta, mutta sveitsiläinen mies väittää edelleen liukastuneensa eikä potku ollut tahallinen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.