Sähkösavukkeita myynyt mies pidätettiin Patongissa

Patong -

Thaimaalainen mies pidätettiin, kun hänet löydettiin myymästä sähkösavukkeita Patongista.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (28th) he pidättivät epäillyn miespuolisen polulla toria vastapäätä Soi Ban Sanissa Patongissa. (Poliisi ei julkistanut hänen ikänsä ja nimensä).

Hänen todettiin myyvän sähkösavukkeita. Häneltä takavarikoitiin viisi e-savukesarjaa. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen sähkösavukkeiden ja nestemäisten höyrytuotteiden myyntikiellon rikkomisesta sekä verottomien, rajoitettujen tai kiellettyjen tavaroiden laittomasta maahantuonnista tai hallussapidosta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.