Phang Ngan rannalta löytyi merikilpikonnanmunat

Phang Nga -

Nahkakilpikonnaemo on muninut rannalla Thaimaan Mueangin alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön virkamiehet kertoivat Phuket Expressille aiemmin tällä viikolla, että he olivat löytäneet merikilpikonnaemon jäljet ​​rannalta Khao Lam Pi Hat Thai Mueangin kansallispuiston alueella. Nahkakilpikonnaemon jäljet ​​olivat 200 senttimetriä leveät.

Pesän sisällä oli merikilpikonnan munia. Merivesi tai huono sää eivät vaikuttaneet alueelle. Munaa ei poistettu ja laskettu. Pesää suojellaan ja valvotaan, kunnes munat kuoriutuvat viranomaisten toimesta. Viranomaisten mukaan merikilpikonnien poikasten pitäisi kuoriutua noin 60 päivässä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.