Isä kuolee, tytär selviää kuorma-auto-onnettomuudesta Karonissa

Karon –

Isä on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun taas hänen 12-vuotias tyttärensä selvisi hengissä kuorma-auton pudotessa mäkeä alas Karonissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 7 osoitteessa Soi Patak 00 Patak-tiellä Karonin kukkulalla.

He saapuivat paikalle löytääkseen kuorma-auton, joka kuljetti nosturia alas mäkeä. Kuljettaja, joka tunnistettiin vain herra Akkadetiksi, 43, Kanchanaburista, löydettiin kuolleena ulkopuolelta kuorma-auton läheltä. Hänen matkustajansa, tuntematon 12-vuotias tytär, loukkaantui lievästi.

Karonin poliisipäällikkö eversti Khundet Na Nongkhai kertoi Phuket Expressille, että nosturiauto oli matkalla rakennustyömaalle kapealla ja jyrkkä tiellä. Poliisi epäili, että kuljettaja ei ehkä tuntenut tietä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.