Amerikkalainen mies, joka löydettiin luodilla, pidätettiin Phuketin lentokentällä

Phuket -

Amerikkalainen mies pidätettiin luodilla Phuketin kansainvälisellä lentokentällä.

Sakoon poliisi kertoi Phuket Expressille, että torstaina (29th) heille ilmoitettiin Phuketin kansainväliseltä lentoasemalta, että röntgenlaitteen työntekijä tutki matkustajien laukkuja ja matkatavaroita kansainvälisessä terminaalissa ja löysi luodin ulkomaalaisen matkustajan matkatavaroista.

Matkatavaroiden omistaja, joka on amerikkalainen mies, suostui antamaan lentokentän turvahenkilöstön tutkia hänen matkatavaransa sisällä. Matkatavaroiden sisältä löytyi yksi luoti, haulikko. Amerikkalainen mies vietiin sitten Sakoon poliisiasemalle syytteeseen ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.

Sakoon poliisi ei tunnistanut amerikkalaista miestä nimeltä, eikä hän kertonut luodista.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.