PÄIVITYS: Kadonneen teini-ikäisen ruumis löydetty Koh Samuin läheltä

Samui, Surat Thani -

Kadonneen teini-ikäisen ruumis löydettiin rannalta Koh Samuilta.

Edellinen tarinamme:

15-vuotias teini kuoli, kun taas toinen on kadoksissa mentyään uimaan mereen Koh Samuin edustalla.

Nyt päivitykseen:

Koh Samuin pelastussukeltajat ilmoittivat, että keskiviikkoaamuna (28th), että tiistaina (15. helmikuuta) merestä kadonnut teinipoika, joka tunnistettiin vain herra Natthaphoniksi, 27, löydettiin kuolleena Chaweng Beachiltä noin kahden kilometrin paikasta, josta hänet nähtiin viimeksi Samuin saarella.

Tämä tapahtui traagisten uutisten jälkeen, että myös hänen ystävänsä oli kuollut ja löydetty aiemmin. Kaksi teinipoikaa olivat menneet uimaan kolmen muun teinin kanssa uimakieltoalueella ja kovassa surffauksessa. Kolme muuta teini-ikäistä pääsi turvallisesti laskeutumaan, eivätkä viranomaiset tunnistaneet heitä.

Koh Samuin viranomaiset huomauttivat tapauksen tragedian, mutta muistuttivat yleisöä olemaan menemättä uimaan kovassa meressä tai kun Uimakieltoliput olivat noussut.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.