Matkailun turvallisuustoimenpiteet julkistettu

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pääministerin kansliaan kuuluva ministeri Puangpet Chunlaiad johti tapaamista verkostokumppanitoimistojen kanssa matkailun julkisen ja yksityisen sektorin työn integroimiseksi.

Kokouksessa kerrottiin erilaisista matkailuun liittyvistä seikoista, kuten ongelmista taksinkuljettajista, jotka häiritsivät ja houkuttelevat turisteja ostamaan tavaroita ja palveluita niihin liittyvistä liikkeistä. Muita keskustelunaiheita olivat oikeudenmukainen hintakeruu molemmille osapuolille, jalankulkija- ja tieliikenne sekä matkailun turvallisuuden eri ulottuvuuksia.

Kokouksessa esitettiin alustavia toimenpiteitä näiden ongelmien ratkaisemiseksi kokonaisuutena. Liikenteen osalta hallinto käyttää teknologiaa, kuten tekoälykameroita, havaitsemaan liikennerikkomuksia, järjestämään uudelleen jalkakäytäviä ja säätelemään joukkoliikenteen pysäköintiä.

Matkailijoita ja palvelun käyttäjiä varoittavat symbolit jaetaan, mukaan lukien tarrat tuk-tuk kolmipyöräisiin riksoihin ja takseihin, jotka varoittavat turisteja vilpillisistä tavaroiden ja palvelujen ostokehotuksista, mikä osoittaa, että tarroilla varustetut ajoneuvot on rekisteröity, samoin kuin kaupat.

Asianomaisten virastojen ponnisteluja jatketaan turistien varoittamiseksi, sakottamiseksi ja rankaisemiseksi. Sosiaalisia toimenpiteitä ovat muun muassa kampanjat, joissa rohkaistaan ​​yleisöä osallistumaan seurantaan ja ylistämään niitä, jotka vaikuttavat myönteisesti yhteiskuntaan, samalla kun varoitetaan väärintekijöitä.

Thaimaahan saapuville turisteille annetaan hyödyllistä tietoa, kuten tärkeitä yhteysnumeroita hätätilanteissa ja oppaita, joissa luetellaan ystävällisiä, tähtiluokitusta ja luotettavia kauppoja ja palveluita, jotka asiaankuuluvat virastot ovat sertifioineet turisteille.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.