Ulkomaalaisen väitetään potkiman lääkärin lähellä Villaa rannalla Thalangissa, siirtyy viraaliseen verkkoon - Video

Thalang –

Ulkomaalaisen miehen ja hänen thaimaalaisen vaimonsa väitettiin potkineen lääkäriä ja hänen kimppuunsa sanallisesti lähellä huvilaa rannalla Pa Klokissa.

Video tapahtumasta on katsottavissa täältä. Se sisältää ankaraa kieltä, joka voi loukata herkkiä katsojia.

Naislääkäri Phuketissa teki ilmoituksen Thalangin poliisille väitetyillä todisteilla lääketieteellisten asiakirjojen muodossa hänen vammoistaan ​​aiemmin tällä viikolla. Hän kertoi poliisille, että hän istui yöllä katsomassa täysikuuta ystäviensä kanssa Yamun rannalle yhdistetyn huvilan portailla.

Ulkomaalainen mies tuli yhtäkkiä ulos luksushuvilasta uima-altaalla ennen kuin väitetään potkineen häntä selkään, hän väittää. Hänen thaimaalaisen vaimonsa kerrottiin myös pahoinpidellyt lääkäriä suullisesti. Hän väitti, että hänen poikansa oli poliisissa ja tuntee monia korkea-arvoisia poliiseja Phuketissa, ja jos lääkäri ammuttiin, se olisi laillista, koska uhrin väitetään tunkeutuneen heidän huvilaansa. Pariskunta väitti uhrin mukaan tekevänsä ilmoituksen Thaimaan poliisille lääkäriä vastaan ​​yöllisen hyökkäyksen vuoksi.

Lääkäri kuitenkin päätti levittää tarinan netissä, koska hän uskoi pariskunnan uhkailut bluffiksi ja uskoi myös, että portaat olivat laittomia yleisellä rannalla.

Tarina on nyt levinnyt sosiaalisessa mediassa tuhansilla kommenteilla, jotka enimmäkseen puolustavat uhria. D (alias), 45, Sveitsin kansalainen, ja hänen asianajajansa tapasivat Thalangin poliisin. Hän kertoi poliisille, ettei hän potkinut lääkäriä. Hän väittää liukastuneensa ennen kuin hänen jalkansa osui vahingossa naisen selkään. Hän kertoi nauhoittaneensa myös videon, kun hän käveli portaissa istuvaa lääkäriä kohti.

Videota ei kuitenkaan heti julkaistu julkisuuteen. Sosiaaliseen mediaan väitetysti vuotaneen materiaalin näyttäisi kuitenkin näyttävän ulkomaalaisen huutavan kahdelle thaimaalaiselle "Hakeudu pois" ilman merkkejä kohteliaista lähtemispyynnöstä tai keskustelusta. Väitetyn potkun hetki on epäselvä, sillä väitetyn hetken aikana kamera on kääntynyt hieman poispäin.

Thalangin poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa. Phuketin maaviraston väitetään myös nyt tarkastavan huvilaa nähdäkseen, tunkeutuvatko portaat yleiselle rannalle, koska tuhannet käyttäjät ovat ilmaisseet sosiaalisessa mediassa huolensa siitä, että ranta on yleinen maa.

Thaimaan poliisi ei paljastanut asianosaisten täydet nimet ja sanoi yrittävänsä sovitella ratkaisuja ryhmien välillä. Samaan aikaan Thaimaan sosiaalinen media jatkaa keskustelua aiheesta, ja monet thaimaalaiset ovat raivoissaan tilanteesta ja vaativat täydellisiä oikeudellisia tutkimuksia, mukaan lukien kiinteistön maakirja ja jopa Phuketissa sijaitsevan ulkomaalaisen omistama yritys, joka on paikallinen expat. eikä turisti.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.