Kiinalainen turisti loukkaantui purjelautailuonnettomuuden jälkeen Phuketissa

Phuket -

Naispuolinen kiinalainen turisti on murtanut jalkansa purjelautailuonnettomuuden jälkeen Karon Beachillä.

Uutiset levisivät Thaimaan sosiaalisessa mediassa tällä viikolla sen jälkeen, kun Facebook-sivu 'Luijeen' julkaisi tarinansa, joka on alun perin peräisin kiinalaisesta mediasta, kuten alla näkyy.

https://www.douyin.com/video/7340246270566567203

Turisti sanoi, että helmikuun 24th hän oli purjelautaimassa Karon Beachillä, mutta ei pystynyt hallitsemaan purjelautaa, minkä seurauksena se osui maahan. Hänen jalkansa katkesi tapahtumassa. Tämän jälkeen parasail-operaattori soitti hätäkeskukseen. Turisti kertoi odottaneensa kaksi tuntia ambulanssin saapumista rannalle liikenneruuhkan vuoksi.

Saavuttuaan sairaalaan hän odotti vielä kuusi tuntia ennen kuin hänet siirrettiin yksityiseen sairaalaan, koska ensimmäisessä sairaalassa ei ollut tarpeeksi laitteita. Hänen jalkansa ommeltiin noin 15 senttimetrin pituisen vamman vuoksi.

Kiinalainen nainen sanoi olevansa pettynyt myös purjelautailijaan ja pyysi 200,000 XNUMX bahtia korvausta. Oli kuitenkin epäselvää, maksettiinko hänelle korvauksia tai kuinka paljon. On raportoitu, että kiinalainen nainen seuraa tapausta ja aikoo haastaa varjoliiton operaattorin oikeuteen.

Tarina on sittemmin levinnyt Kiinan sosiaalisessa mediassa satojen tuhansien jakojen ja miljoonien katselukertojen myötä, ja Phuketin viranomaiset työskentelevät nyt turistin ja hänen tulkin kanssa saadakseen sopimuksen vammojen korvaamisesta sekä turistin luona ja henkilökohtaisesti. anteeksi tapahtunutta.

Useat Phuketin viranomaiset vierailivat kyseessä olevan purjelautailijan luona, jonka nimeä ei pidetty vireillä olevan tutkimuksen vuoksi, ja vahvistivat, että operaattori oli laillinen, sillä oli asianmukainen lupa ja muut lailliset vaatimukset.

Operaattori, jolla on kymmenen todistajaa, on kuulemma syyttänyt tuulta äkillisestä muutoksesta ja onnettomuuden aiheuttamisesta ja että onnettomuus ei johtunut heidän omasta virheestään, vaan hän myös "osallistuu" sovitteluprosessiin ja on tietoinen onnettomuuden matkailuvaikutuksista.

On epäselvää, onko sairaalalla tai ambulanssilla, jonka nimet olivat myös poliisin hallussa, seurauksia väitetystä hitaasta vasteajasta ja odottamisesta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.