PÄIVITYS: Phuketin moottoripyörätaksiajaja pidätettiin väitetyn saksalaisen turistin seksuaalisen väkivallan jälkeen

Phuket -

18-vuotias moottoripyörätaksin kuljettaja pidätettiin, kun hänen epäillään hyväksikäyttäneen saksalaista turistia Phuketissa.

Edellinen tarinamme:

Turistin mukaan taksinkuljettaja kysyi matkan varrella saksalaisturistin nimeä ennen kuin suuteli yhtäkkiä hänen poskeaan varoittamatta. Hän väitti myös koskeneen hänen sukuelimiinsä ja tarttuneen hänen käteensä koskettaakseen omia sukuelimiään.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille maanantaina (26th), että he olivat pidättäneet herra Pongpat Klaithonglam, 18, Nakhon Si Thammaratista. Hänet pidätettiin vuokrahuoneessa Soi Surin 2:ssa Talad Yain osa-alueella, Phuket Townissa.

Pongpat on kiistänyt saksalaisen turistin poliisille esittämän syytteen. Hän sanoi, ettei hän ollut seksuaalisesti hyväksikäyttänyt häntä. CCTV-kuvan väitetään kuitenkin osoittavan todisteita tapauksesta heidän ollessaan moottoripyörällä, sanoi Phuketin poliisi.

Saksalainen turisti itki, kun hän tunnisti Pongpatin poliisille taksimoottoripyöräilijäksi, joka väitti häntä seksuaalisesti hyväksikäyttäneen. Hän sanoi, ettei halunnut nähdä hänen kasvojaan, koska hän on edelleen shokissa tapauksesta.

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he keräävät lisää todisteita nostaakseen syytteen Pongpatia vastaan ​​siveettömyydestä ja seksuaalisesta väkivallasta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.