Jännittävä kilpailu odottaa: Blue Canyon Ladies Championship vahvistaa 3 parasta KLPGA-pelaajaa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Blue Canyon Ladies Championship, KLPGA Tour -tapahtuma, jonka kokonaissumma on 650,000 22.75 US$ (noin 15 miljoonaa bahtia), on virallisesti vahvistanut kolmen KLPGA-huippupelaajan osallistumisen, jotka kilpailevat voitosta arvostetulla Blue Canyon Country Clubilla Phuketissa, Thaimaassa. , suunniteltu 17.–2024.

Tämä historiallinen painos merkitsee Blue Canyon Ladies Championshipin avausvaihetta Thaimaassa ja lupaa suurimman thaimaalaisen joukon, jota on koskaan nähty KLPGA Tour -tapahtumassa. Turnaus etenee 54 reiän yli (kattaa kolme kierrosta), ilman leikkausta.

Osallistujien joukossa on 11 thaimaalaista pelaajaa sekä kolme KLPGA Tourin 10 parhaan pelaajasta. Näitä huippupelaajia ovat erityisesti Lee Yewon (KLPGA Tour No. 1), Kim Su-ji (KLPGA Tour No. 3), Park Ji-young (KLPGA Tour No. 4) ja Park Hyun-kyung (KLPGA Tour No. 6).

Kim Su-ji, 28, sijoittui 3. kiertueella ja 38. maailman rankingissa, varmisti voiton Hanwha Classic 2023:ssa, Hana Financial Group Championshipissä ja OK Financial Group Se Ri Park Invitationalissa edellisenä vuonna.

Park Ji-young, 36, on maailmanlistalla sijalla 57 ja neljäs KLPGA Tourilla. Hän voitti viime kaudella kahdessa turnauksessa: KB Financial Group Star Championshipin ja Evercollagenin Siena Queens Crownissa. Lisäksi hän voitti kaksi turnausta vuonna 4: Hana Financial Group Singapore Women's Open ja Mediheal Hankookilbo Championship.

Park Hyun-kyung, 24, maailman 65. sija ja kiertueen 6., juhli yhtä kiertuevoittoa SK Networks Seoul Economics Ladies Classicissa ja sijoittui toiseksi Mediheal Hankookilbo Championshipissä.

Blue Canyon Ladies Championshipin perustaminen toteutui Blue Canyon Country Clubin ja KLPGA Tourin välisen kolmivuotisen sponsorisopimuksen kautta. Turnaus pyrkii esittelemään golfkentän mahdollisuuksia isännöidä kansainvälisiä tapahtumia, juhlistamaan Thaimaan ja Korean diplomaattisuhteiden 66-vuotispäivää sekä virkistämään golfmatkailua Phuketissa.

Katsojat ympäri maailmaa voivat seurata turnauksen edetessä suorana lähetyksenä TrueSport 5:ssä TrueVisionsin kautta klo 1-00 turnauspäivinä.

Harrastajat, jotka haluavat nähdä KLPGA Tour -pelaajien kyvykkyyden omakohtaisesti, voivat hankkia liput tapahtumaan. Lippuvaihtoehtoja ovat:

– Täysi turnauspassi: 1,000 XNUMX bahtia

– lauantai-sunnuntai lippu: 800 bahtia

– Yksittäinen päivälippu: 400-500 bahtia

– BC Lounge -paketti (20 %:n alennus jäsenille):

  – Täysi turnauspassi: 7,500 XNUMX bahtia

  – lauantai-sunnuntai lippu: 5,000 bahtia

  – Yksittäinen päivälippu: 2,500-3,000 bahtia

Lisätietoja ja lippujen ostamista varten ota ystävällisesti yhteyttä Blue Canyon Country Clubiin numeroon 062-245-7999 (Ms. Eve ja Ms. Ning) tai sähköpostitse osoitteeseen [sähköposti suojattu].

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.