Thaimaan liikenneministeri ilmoitti suunnitelmistaan ​​parantaa joukkoliikennettä ennen Songkran-festivaaleja

Kansallinen-

Klo 9, 00. helmikuuta 27, Thaimaan liikenneministeri Suriya Juangroongruangkit julkisti lehdistölle julkisen liikenteen uutisia tulevaa Songkran-festivaalia varten, mikä sai asiaankuuluvat virastot lisäämään junien, linja-autojen ja lentoyhtiöt.

Suriya neuvoi thaimaalaisia ​​suunnittelemaan matkoja ja ostamaan liput etukäteen tälle tulevalle Songkran-festivaalille joko junalla, bussilla tai lentokoneella.

Äskettäin Suriya käsitteli korkeaa kotimaan lentolippujen hintaongelmaa Thaimaan siviili-ilmailuviranomaisen (CAAT) kanssa harkitakseen uutta kaavaa lentokustannusten laskennassa. Suriya väitti, että hintaalennukset toteutetaan ennen Songkran-festivaaleja.

Suriya lisäsi lisäksi, että Mo Chitin linja-autoterminaalia/Chatuchak-linja-autoterminaalia huollettiin, koska sen huonosta kunnosta on tehty aiempia valituksia viime uudenvuoden lomien aikana.

Suriya totesi kuitenkin, että Mo Chitin linja-autoterminaali olisi paremmassa kunnossa huhtikuuhun mennessä ja kokonaishuolto valmistuisi puolessatoista vuodessa.

Pitkällä aikavälillä Suriya paljasti julkisesti, että Krung Thep Aphiwat Central Terminal tai Bang Sue Grand Station olisivat Thaimaan liikenteen solmukohta, jossa kaikki terminaalit olisivat yhdessä paikassa mukavuuden vuoksi. Suunnitelmana oli perustaa uusi rakennus, joka erottaa osat jokaisessa kerroksessa, Suriya huomautti.

Aloitus- ja päättymispäivän yksityiskohtia ei kerrottu, eikä megaprojektin budjettia ja suunnitelmia paljastettu, TPN totesi.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.