Ruotsalainen mies pidätettiin väärennettyjen rahojen vaihtamisesta Patongissa

Patong -

Ruotsalainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hänen väitetään vaihtaneen väärennettyä euroa Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (26th) kello 1 Soi Saen Sabaissa Phang Mueang Sai Gor Roadilla sijaitsevan vaihtopisteen työntekijä ilmoitti heille, että mies yritti vaihtaa väärennettyä rahaa. He ryntäsivät vaihtokopille ja löysivät sieltä vielä ruotsalaisen miehen.

Työntekijä kertoi poliisille, että ruotsalainen mies oli yrittänyt vaihtaa thaimaan bahteihin väärennettyä euroa. Ruotsalainen mies vietiin Patongin poliisiasemalle oikeustoimiin.

Miestä ei tunnistettu, eikä hän tiedottanut tiedotusvälineille.

Samanlainen artikkeli:

Brittimies pidätettiin sen jälkeen, kun hänen väitetään vaihtaneen väärennettyä rahaa valuutanvaihtopisteessä Phuketissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.