Pääministeri Srettha aloitti kiertueen eteläisissä provinsseissa Tavoitteena on lisätä matkailua

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pääministeri Srettha Thavisin aloitti hallituksen keskeisten jäsenten kanssa 27.-29. helmikuuta kiertueensa eteläisissä Pattanin, Yalan ja Narathiwatin maakunnissa tavoitteenaan lisätä matkailua Thaimaan eteläisellä alueella.

Pääministerin joukkoon osallistuivat liikenneministeri Suriya Jungrungreangkit, matkailu- ja urheiluministeri Sudawan Wangsuphakijkosol, oikeusministeri Pol Col Thawee Sodsong, kulttuuriministeri Sermsak Phongphanit ja apulaissisäministeri Kriang Kantinan.

Sretthan päivä alkoi vierailulla Pattanin kaupungin pilaripyhäkössä klo 2.30, jossa hän ja hänen delegaationsa käyttivät paikallisesti tuotetusta vihreästä Pattani-kankaasta valmistettuja paitoja kunnioittaen ja etsien siunauksia tehtäväänsä. Sitten ryhmä vieraili Krue Se -moskeijassa, merkittävässä historiallisessa ja kulttuurisessa paikassa Pattanissa.

Vierailun aikana pääministeri ilmaisi tukensa paikallisten käsitöiden, mukaan lukien messinkityön, säilyttämiselle ja rohkaisi näiden taitojen siirtymistä tuleville sukupolville. Hän antoi kulttuuriministeriölle tehtäväksi harkita tukea museon perustamiselle, joka esittelee Pattanin lukuisia paikallisia tuotteita, joista puuttuu promootio.

Srettha maisteli myös paikallisten yrittäjien ja naisryhmien halal-ruokia, mikä osoitti suurta kiinnostusta Thaimaan mainostamiseen globaalina halal-keskuksena kansalaisten tulojen lisäämiseksi. Pääministeri osallistui myöhemmin kulttuuritoimintaan, mukaan lukien perinteisen hatun yllään ja batiikkimaalaukseen, mikä symboloi yhteistyötä paikallisen yhteisön kanssa.

Vierailu päättyi kierrokselle Pattanin nähtävyyksille, mukaan lukien Ban Khun Phithak Raya, kulttuurimarkkinat, Leng Chu Kiang -pyhäkkö ja Pattani ASEAN Tourism Festival.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.