Phuketin varas pidätettiin varastettuaan puolalaisilta turisteilta Samuin saarella

Samui, Surat Thani -

Phuketista kotoisin oleva varas pidätettiin, kun hän oli varastanut ulkomaisilta turisteilta arvoesineitä yhteensä 127,000 XNUMX bahtin arvosta Samuin saarella sijaitsevassa hotellissa.

Bo Phutin poliisi kertoi Phuket Expressille aiemmin tällä viikolla, että he pidättivät Prayat Lisemin, 44, Phuketista. Häneltä takavarikoitiin varastettu Louise Vuitton -laukku, Pinko-laukku, Versace-laukku, timanttikorvakorut, 25,000 XNUMX bahtia käteistä ja neljä luottokorttia. Häntä syytetään yövarkaudesta.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun puolalainen turistipariskunta, 32- ja 30-vuotias, teki ilmoituksen Thaimaan poliisille. He kertoivat poliisille nukkuneensa huoneessa lähellä Baan Lamai Beachia Maretin osa-alueella Samuin alueella, kun tuntematon varas varasti heiltä monia tavaroita.

Poliisi tarkasti CCTV-materiaalia ja löysi epäilyttävän sedanin Bo Phutin osa-alueella Samuin alueella. Lopulta he pidättivät epäillyn ja löysivät kaikki varastetut tavarat hänen sedanistaan.

Epäilty kertoi poliisille, että hän oli ajanut sedanilla Phuketista. Hän yritti kirjautua sisään kyseiseen hotelliin, mutta suurin osa huoneista oli varattu. Sitten hän meni hotelliin ja huomasi, että yksi huoneista ei ollut lukittu, mutta turistit nukkuivat sisällä.

Prayat kertoi poliisille, että hän halusi löytää työtä Samuin saarelta, mutta hän ei löytänyt yöpymispaikkaa ja rahat olivat loppuneet, joten hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin varastaa turisteilta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.