Yksi nuori teini kuollut, yksi kadonnut merellä lähellä Koh Samuita

Samui, Surat Thani -

15-vuotias teini kuoli, kun taas toinen on kadoksissa mentyään uimaan mereen Koh Samuin edustalla.

Pelastussukeltajat saivat ilmoituksen kello 6 maanantaina (00th), että kaksi miespuolista teini-ikäistä oli kadonnut merestä Chaweng Beachillä Bo Phutin osa-alueella Samuin alueella. He saapuivat rannalle löytääkseen punaisia ​​lippuja uimakieltoalueelta rannalla.

Viranomaiset tunnistivat kaksi kadonnutta miespuolista teini-ikäistä herra Natthaphoniksi ja herra Markiksi, molemmat olivat 15-vuotiaita. Heidän ystävänsä kertoivat upseereille, että kaikkiaan viisi heistä oli käynyt uimassa meressä. Aallot olivat jopa kaksi metriä korkeat ja huuhtoivat niistä kaksi pois. Heitä etsittiin myöhemmin.

Klo 9 Mr. Mark löydettiin kuolleena rannalta noin 20 kilometrin etäisyydeltä paikasta, jossa hänet viimeksi nähtiin. Mr. Natthaphon on edelleen kateissa lehdistön ajan ja etsinnät jatkuvat.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.