Thaimaan hallitusta kehotettiin harkitsemaan pitkäaikaista viisumitonta sopimusta Intialle

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan matkailujohtajat vaativat keskusteluja pitkäaikaisen viisumivapaan matkustusjärjestelyn solmimisesta Intian kanssa, mikä ennakoi merkittäviä etuja, koska Intian odotetaan nousevan maailman kolmanneksi suurimmaksi taloudeksi vuoteen 2027 mennessä.

Intialaisten matkustajien väliaikainen viisumivapaus on jo osoittanut myönteisiä vaikutuksia, ja politiikkaa on tarkoitus jatkaa kahdella lisävuodella sen voimassaolon päättymisen jälkeen 10. toukokuuta. Kutsulla pyritään ylläpitämään Intian matkailijoiden määrän kasvua, joka sijoittui viidenneksi korkeimmalle, yhteensä 258,269 18 vierailijaa. XNUMX. helmikuuta.

Muutos maailmantalouden sijoituksissa, kun Intian odotetaan ohittavan Saksan, tarjoaa Thaimaalle mahdollisuuden houkutella varakkaampia intialaisia ​​turisteja. Pysyvän viisumivapauspolitiikan kannattajat väittävät, että se lisäisi matkailua ja kauppaa ja kannustaisi lentoyhtiöitä lisäämään lentotarjontaa. Intian markkinoiden potentiaalia korostavat sen suuri nuori työvoima ja keskituloinen, hyvin koulutettu väestö, joka tunnetaan avokätisesti matkustamisesta, mukaan lukien hotellit ja ostokset.

Intialaiset turistit, jotka matkustavat usein perheen kanssa, nähdään tuottoisina vieraanvaraisuusalalla, ja keskimääräiset menot vaihtelevat välillä 60,000 100,000-50 100 bahtia seitsemän päivän vierailua kohden. Intia edustaa myös lupaavia markkinoita liiketapaamisille, kannustinmatkoille ja ylellisille hääseremonioille, mikä saattaa tuoda XNUMX–XNUMX miljoonaa bahtia tapahtumaa kohden.

Pyrkimykset jatkaa lentoja Thaimaan ja Intian välillä laajenevat, vaikkakin tällä hetkellä rajoittuu kuuteen Intian suurkaupunkiin. Intian toisen tason kaupungeista, joissa kysyntä ja ostovoima on suuri, kuten Amritsar ja Pune, on kysyntää. Ehdotukseen sisältyy myös tilauslentojen tehostaminen U-tapaon ja Chiang Main lentokentille, verovapaiden ostosten parantaminen ja intialaisten ravintoloiden puutteen korjaaminen suurimmissa Thaimaan kaupungeissa.

Intialaiset turistit ovat Phuketissa viiden suurimman saapuvan lähteen joukossa. Pelkästään tammikuussa kävijöitä oli 25,524 2019, mikä ylitti vuoden 15 luvut XNUMX prosentilla.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.