Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat menneeltä viikolta: Kesä virallisesti alkaa ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 19. helmikuuta sunnuntaihin 25. helmikuuta 2024.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Thaimaan ilmatieteen laitos on ilmoittanut, että kesän odotetaan alkavan tämän kuun lopulla, ja maalis- ja huhtikuulle ennustetaan äärimmäistä lämpöaaltoa.

Thaimaan ilmatieteen laitos ilmoitti kesän alkamisesta Thaimaassa 21.

Monissa osissa Thaimaata on jo melko kuuma!

2. Veneen kapteeni kuoli, kun kaksi pitkähäntäistä venettä, joissa oli 31 ulkomaalaista turistia, törmäsi saaren lähellä Krabissa.

Kaikki ulkomaalaiset turistit olivat kuitenkin turvassa.

3. Thaimaan entisen pääministerin Thaksin Shinawatran § 112 -tapaus: lisätutkinta määrätty.

Samdech Hun Sen, entinen Kambodžan pääministeri (1985–2023), saapui "Chan Song La" -kartanoon tervehtimään Thaksin Shinawatraa ja Thaimaan nykyinen pääministeri Srettha Thavisin vieraili myös Thaksinissa tällä viikolla. Molemmat miehet sanoivat, että nämä olivat vain henkilökohtaisia ​​​​käyntejä, ja väittivät, ettei liike-elämästä tai politiikasta keskusteltu.

4. Thaimaan hallitus on hyväksynyt kazakstanilaisten vierailijoiden viisumivapauden jatkamisen kuudella kuukaudella, joka on voimassa 31. elokuuta 2024 saakka, tavoitteenaan lisätä matkailua entisestään.

Thaimaassa vieraili yli 172,000 2023 turistia sen jälkeen, kun Thaimaan hallitus päätti viime vuoden syyskuussa XNUMX luopua viisumivaatimuksista Kazakstanin kansalaisilta.

5. Keskusrikospoliisi paljasti tapauksen edistymisen Minnie-uhkapeliverkostossa, joka liittyy korkea-arvoisiin poliiseihin, mukaan lukien Pol. Kenraali Surachet "Big Joke" Hakphan, apulaispoliisipäällikkö.

Pol. Kenraali Surachetille väitettiin syytteen pykälän 157 ja 149 mukaisesti: velvollisuuksiensa laiminlyönnistä rehellisesti ja omaisuuden vastaanottamisesta laittomasti. Hän on kiistänyt kaikki syytteet ja todennut myös, ettei niitäkään ole virallisesti nostettu syytteiksi. Hän väittää, että kiista on henkilökohtainen, ei laiton, muiden korkea-arvoisten poliisien kanssa ja se pitäisi ratkaista sisäisesti, ei tuomioistuimessa.

Siinä kaikki tälle viikolle, ole turvassa!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.