Turvamies pidätettiin Thalangissa 178 Meth-pillerillä

Thalang –

Vartija pidätettiin 178 metamfetamiinipillerillä Thalangin asuinalueella.

Thalangin piiritoimiston virkailijat kertoivat Phuket Expressille, että perjantaina (23rd) he pidättivät epäillyn, joka tunnistettiin vain herra Toniksi (poliisi ei ilmoittanut hänen ikänsä) Sri Soonthornin asuntoalueen vartijalaatikossa.

Häneltä takavarikoitiin 178 metamfetamiinipilleriä. Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa ja laittomien huumeiden (metamfetamiinipillerit) käytöstä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.