Toinen nahkakilpikonna munii Phuket Beachillä

Phuket-

Toinen nahkakilpikonna munii Thalangin rannalle, joka on Phuketin toinen nahkakilpikonnan pesä tänä vuonna.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että lauantaina (24. helmikuuta)th) kello 2 Mai Khaon osa-alueen hotellin henkilökunta ilmoitti heille, että he olivat löytäneet munivan merikilpikonnan jäljet ​​Mai Khao Beachiltä.

DMCR saapui rannalle etsimään noin kahden metrin levyisiä merikilpikonnaemon jälkiä. Viranomaiset löysivät pesän sisältä 137 merikilpikonnan munaa. Näistä 103 oli hedelmällisiä munia.

Munat siirrettiin samalle lähialueelle, jossa ensimmäiset munasarjat löydettiin samalta rannalta, josta merivesi ei päässyt pesään. Puiston viranomaiset totesivat, että merikilpikonnien poikasten pitäisi kuoriutua noin 60 päivässä.

Nahkaselkäinen merikilpikonna munii rannalla Thalangissa, joka on tämän vuoden ensimmäinen nahkakilpikonnan pesä Phuketissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.