Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: ulkomaalaisia ​​pidätettiin oleskelun ylittymisestä ja varkauksista ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 19. helmikuuta sunnuntaihin 25. helmikuuta 2024.

  1. Yli yöpynyt venäläinen mies pidätettiin hotellissa Patongissa.

Poliisi pidätti 35-vuotiaan venäläisen miehen hotellihuoneesta Patongissa.

2. 36-vuotias tunisialainen mies pidätettiin Patongissa varkaudesta.

Ulkomaalainen miespuolinen mies varasti uhrin tavarat Bangla-tien päässä.

3. Kolme transsukupuolista henkilöä ja kolme ulkomaalaista miestä on loukkaantunut epäonnistuneiden neuvottelujen jälkeen kumppanuuden hinnoittelusta asuntohuoneistossa Karonissa Mueang Phuketissa.

Miesten väitettiin suostuneen antamaan transsukupuolisille 4,000 2,000 bahtia ajastaan. Kolme transsukupuolista ihmistä saapui asunnon huoneeseen, mutta kolme ulkomaalaista miestä antoivat vain XNUMX XNUMX bahtia yhdelle transsukupuolisesta. Sitten he pyysivät kahta muuta transsukupuolista poistumaan huoneesta ja kieltäytyivät maksamasta heille. Tästä alkoi vastakkainasettelu.

4. Laiton ukrainalainen opas pidätettiin norsuleirillä Rawaissa Mueang Phuketissa.

Phuket Express huomauttaa, että matkaoppaat ovat suojattu ammatti Thaimaassa ja että ulkomaalaiset eivät voi saada työlupia ja viisumeja tähän työhön.

5. Phuketin kuvernööri on vahvistanut hänen mukaansa, ettei Phuketissa ole ulkomaista mafiaa.

"Kuitenkin siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että löydämme heidät, olemme valmiita tukahduttamaan ja poistamaan heidän läsnäolonsa Thaimaassa", Phuketin kuvernööri sanoo.

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.