Phuket-moottoripyörän taksikuljettajan väitetään hyökkäävän seksuaalisesti saksalaiseen turistiin

Phuket -

Phuketin moottoripyörätaksilla väitetään seksuaalisesti hyökkäsi saksalaisen naismatkustajan kimppuun.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että 37-vuotias naispuolinen saksalainen turisti teki ilmoituksen Phuketin kaupungin poliisille maanantaina (4. helmikuuta) kello 26.th) aamu.

Saksalainen turisti kertoi poliisille, että hän käveli yksin Phuketin vanhassakaupungissa, kun hän nousi kello 0 moottoripyörätaksiin, joka oli matkalla hotelliin Rassadassa, Mueang Phuketissa. Miespuolinen taksinkuljettaja jopa soitti hotelliin kysyäkseen hotellin tarkkaa sijaintia.

Turistin mukaan taksinkuljettaja kysyi matkan varrella saksalaisturistin nimeä ennen kuin suuteli yhtäkkiä hänen poskeaan varoittamatta. Hän väitti myös koskeneen hänen sukuelimiinsä ja tarttuneen hänen käteensä koskettaakseen omia sukuelimiään. Saksalainen turisti veti kätensä takaisin ennen kuin hyppäsi pois taksimoottoripyörästä ja loukkasi itseään lievästi. Taksinkuljettaja pysäytti moottoripyöränsä ja käveli takaisin hänen luokseen, mutta hyvä kansalainen näki heidät ennen kuin auttoi saksalaista turistia. Taksimoottoripyöräilijä kiihdytti sitten pois.

Saksalainen nainen otti laupiaan samarialaisen avulla yhteyttä Thaimaan poliisiin.

Poliisi otti yhteyttä hotelliin, jossa saksalainen nainen yöpyi, ja tunnisti puhelinnumeron, johon taksinkuljettaja soitti. He tarkistavat nyt CCTV-materiaalia ja etsivät taksinkuljettajaa.

Uhrin nimi salattiin hänen turvallisuutensa ja yksityisyytensä vuoksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.