Nakhon Si Thammaratin poliisikersantti riehuu, puukotti viattomia vanhuksia, yksi kuoli ja toinen loukkaantui

Nakhon Si Thammarat -

Cha-uatin poliisit saivat 6. helmikuuta 40 klo 24 klo 2024 rikosilmoituksen, jossa poliisikersantti riehui ja puukotti kahta viatonta vanhusta moottoripyörällä Cha-uatissa Nakhon Si Thammaratissa aiheuttaen yhden uhri ja yksi vakava loukkaantuminen.

Tuntemattoman todistajan raportin mukaan epäilty juoksi poliisiasunnolta ja potkaisi yhtäkkiä kahta naisvanhinta moottoripyörällä ennen kuin puukotti heitä terävällä esineellä.

Tekittyään veitsirikoksen epäillyn kerrottiin juoksevan Cha-uatin poliisiasemalle. Tuntemattoman todistajan mukaan poliisi otti epäillyn välittömästi kiinni.

Tämän seurauksena yksi naisvanhin kuoli traagisesti tapahtumapaikalla ja toinen siirrettiin Cha-uatin sairaalaan välitöntä hoitoa varten.

Vastauksena tapaukseen Pol. Kenraalimajuri Somchai Suetortrakul, Nakhon Si Thammaratin poliisikomentaja, määrättiin päätutkijaksi tutkimaan tapausta tarkasti. Epäilty, joka on julkisesti tunnistettu Pol. Sgt. Chavanil Jindamaneemat, sai huumetestit negatiivisiksi.

Polin mukaan epäiltyä tutkittaisiin kuitenkin edelleen verijärjestelmässä olevien laittomien aineiden varalta. Kenraalimajuri Somchai.
Kerrottiin, että epäillyllä oli lääkärin mukaan Songklanagarindin sairaalan sairauskertomus vakavasta masennuksesta.

Uhrien omaiset kertoivat poliisille, etteivät he olleet koskaan tavanneet epäiltyä eivätkä pitäneet hänestä kaunaa.

Pol. Kenraalimajuri Somchai vakuutti, että epäilty joutuisi oikeudenkäyntiin oikeudenmukaisesti ja että uhrit ja perheet saisivat apua hallitukselta suurella vaivalla.


Epäilty saatettiin myöhemmin tekemään tunnustussuunnitelman rikospaikalla ennen kuin hänet asetettiin Nakhon Si Thammarat -oikeuteen jatkokäsittelyä varten ilman poliisin takuita.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.