Palovaurioiden makuuhuone Rawaissa

Rawai -

Tuli vaurioitti makuuhuoneen talossa Rawaissa.

Rawain kunnan palomiehille ilmoitettiin tulipalosta perjantaina (23. helmikuuta)rd) klo 4 talossa Baan Bang Konteella. He saapuivat taloon kahdella paloautolla ja huomasivat talosta nousevan savua.

Makuuhuoneen palokeskuksen hallintaan kului noin 10 minuuttia. Henkilövahinkoja ei raportoitu. Palon syttymissyytä tutkitaan vielä lehdistöhetkellä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.